Xinhua nyhetsbyrå, Shanghai, 18. mai (reporter Xu Dongyuan) «Kinesisk bordtennis juksekoder er ånden til kinesisk bordtennis som jobber hardt og aldri gir opp. Denne ånden er ikke bare en ånd av idrett, men også en livsholdning. Kulturell arv «China Table Tennis Academy Dean, International Table Tennis Federation Museum og sjefen for det kinesiske bordtennismuseet Shi Zhihao sa nylig i et eksklusivt intervju med Xinhua News Agency at» Table Tennis Pavilion «som Spirit of Ping -Pong Kultur og fremme ånden til de nasjonale ballens viktige steder spiller en viktig rolle i å popularisere sportskunnskap og arve kinesisk sportskultur.
18. mai er International Museum Day. Folk øker den historiske kunnskapen om bordtennis.
International Table Tennis Federation Museum og China Table Tennis Museum dekker et område på 5000 kvadratmeter.Den internasjonale paviljongen har mer enn 8000 totale samlinger, som alle flyttes fra Lausanne, Sveits.Her kan publikum se verdens første bordtennisracket, det første bordtennis, det første bordtennisbordet, etc.
Det kinesiske museet har mer enn 3000 totale samlinger.I det interaktive området av museet kan besøkende ha en følelse av en følelse av armbånd for å føle moroa ved å spille.Museet inviterer også verdensmesterskap, eksperter og lærde, profesjonelle idrettsutøvere osv. I museet til å være vertskap for forskjellige rike aktiviteter.I løpet av perioden kunne publikum ikke bare oppleve hastigheten og vitaliteten til bordtennissport i alle retninger, og også ha muligheten til å se verdens bordtennis kjendisstil.
Shi Zhihao, som en gang var trener for National Women’s Table Tennis Team, sa at museet ikke bare er et vindu for sport, men også en dyrebar bærer av historie og kultur. av bordtennis.Som en viktig plattform for internasjonal bordtennisprosjektutveksling og samarbeid, gir den verdifull informasjon for å studere bordtennis og fremmer den innovative utviklingen av idrett.
Shi Zhihao legger stor vekt på den påfølgende opplæringen av talenter.Han sa at gjennom forskjellige former som utstillinger, læreplanprofessorer og interaktive opplevelser, har «Ping Ping Hall» utført spesielle merkeaktiviteter som «National Bella», «Ping Pong Campus», «Skills Level Test and Hegemony». Fremme den koordinerte utviklingen av ungdomskulturell læring og fysisk trening, forbedre folks forståelse av ung og barns forståelse av bordtennistrening, og slik at små barn som virkelig har sportstalenter, kan bli bedre dyrket.
For den fremtidige utviklingen håper Shi Zhihao at FIBA ​​-museet og China Table Tennis Museum kan spille en større rolle. Forhold, styrke tjenestefunksjonene og tapper aktivt sport.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy