Nylig har stipendiat og G-Niib Juri Joint-grunnlegger av det kinesiske universitetet i Hong KongProfessor Chen JialiangogProfessor Huang XiujuanI år ble de valgt ut som utenlandske akademikere fra European Academy of Sciences.Disse to gastrointestinale professorene er enda merBare lærde fra Hong Kong innen «medisin og veterinærvitenskap» i 2024Essens

Professor Chen Jialiang: Myndigheten til den internasjonalt anerkjente gastrointestinal sykdom

(Professor Chen Jialiang, professor i forelesninger om Institutt for indremedisin og medikamentell terapi og direktør for Intestinal Microbiology Research Center, er en kjent internasjonalt anerkjent gastrointestinal sykdom doktor forsker. Mikrobiell flora -applikasjon.

Professor Chen Jialiangs berusede medisinske forskning har oversteg 20 år. av 8 artikler fra forskere.

I mai 2007 ble han den første asiatiske lærde som ble publisert i «Liu Ye Dao» for å anerkjenne sin enestående ytelse i klinisk forskning.Professor Chen Jialiang publiserte totalt 860 innflytelsesrike medisinske forskningsdokumenter, og antall ganger (H -indeksen) referert av avisene nådde mer enn 100.Resultatene av hans forskning på ikke -ssteroidal anti -inflammatoriske og smertestillende medisiner (NSAID) og aspirin og gastrointestinal blødning ble klinisk veiledet av medisinske grupper i USA, Europa og Asia Pacific.De siste årene utviklet professor Chen Jialiang og forskerteamet sitt en slagsBakteriell genGjenkjenningNye teknologier for kjøtt og tidlig tykktarmskreft(NavnM3CRC)Og i 2023 formulerte mange eksperter i mange land i verden klinisk veiledning for å screene tykktarmskreft med «ikke -invasive biomarkører».

Professor Chen Jialiang sa: Jeg er veldig beæret over å bli valgt som utenlandsk akademiker ved European Academy of Sciences, i håp om å dedikere denne æren til lag og partnere som har kjempet sammen med meg i mange år.Dette er en stor bekreftelse av vår forskning, kunnskap og innovasjon innen gastrointestinal sykdom.

Professor Huang Xiujuan: Inflammatorisk tarmsykdom og mikrobiologi Pioneer

(Professor Qiu Yan Medical Science and Assistant Dean (Development) Professor Huang Xiujuan, en internasjonalt anerkjent internasjonalt anerkjent inflammatorisk tarmsykdom og tarmmikro -økologiske eksperter. Visedirektør.)

Professor Huang Xiujuan begynte i Hong Kong og China Medical College i 2010 for å studere inflammatorisk tarmsykdom med sitt forskerteam.Professor Huang Xiujuan er den første lærde som definerer inflammatorisk tarmgenetikk, epidemiologi og potensielle miljøfaktorer for inflammatoriske tarmsykdommer i fremvoksende industriland.

Professor Huang Xiujuan introduserte tarmmikrobiell transplantasjonsteknologi i Hong Kong i 2013 for å behandle dødelige tarmfeksjonssykdommer, og satte deretter opp det første mikrobielle transplantasjons- og forskningssenteret i Asia.Hun utvikler vellykket patentteknologiMozailmHjelp til med å forbedre effektiviteten av tarmmikrobiell transplantasjon og brukes til å behandle sykdommer som tilbakefall av Difishylobua -infeksjon.

Professor Huang Xiujuan sa: Jeg er veldig takknemlig for å bli tildelt denne æren av European Academy of Sciences.Gjennom årene har vi vært opptatt av å studere transformasjonen av tarmmikrobiell flora til en innovativ løsning for tidlig sykdomstesting og behandling, med målet om å få helse på nytt.

De to professorene etablerte Hong Kong Microbial Function Center med støtte fra Inonohk -plattformen til Hong Kong Special Administrative Region i 2019. Samme år fokuserer en bioteknologi -oppstart & Mdash samme år. Mikro -økologiske vitenskapelige forskningsresultater i effektive diagnose- og behandlingsteknikker.

For tiden har G-Niib Juli lansert en rekke profesjonelle mikroøkologiske preparater, for eksempel mikro-økologisk formelimmunisering+(SIM01), mikroøkologisk tarmbeskyttelsesformel (M3xtra), barns immuno-profesjonelle formel (SIM03), etc. , med fokus på å løse forbrukernes tarms tarmsproblemer og forskjellige helseproblemer forårsaket av tarmen.Blant dem har Sim01 -formelen blitt oppført i to år, og har vunnet en rekke priser hjemme og i utlandet, som er godt mottatt av forbrukere.

Om European Academy of Sciences & Mdash;

By hzshzy