«De siste årene har overvåkningssenteret aktivt undersøkt ny kvalitet, nye teknologier, nye metoder og nye metoder, og prøver å styrke den økologiske miljøovervåkningen i all -Round, Multi -vinkel og full sjakk. Overvåking og transformasjon og transformasjon og Oppgradering til smart overvåking og akselerere etablering av «moderne økologisk miljøovervåkingssystem» for overvåkningssenteret.

Det ble opprettet i 1974, Yunnan Provincial Ecological Environment Monitoring Center (heretter kalt overvåkingssenter), som fokuserer på «kjernen i» full støtte til konstruksjonen av vakker kinesisk konstruksjon som kjernen, og forbedrer de nye fordelene med himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og himmelen og Sea Integrated Monitoring Network og former den digitale intelligente overvåkningsteknologien «.» Utøver økologisk miljøovervåking av forurensningskontroll, økologisk beskyttelse og klimaendringer til klimaendringer.I 2024 vant han den avanserte kollektive tittelen til det nasjonale økologiske miljøsystemet.

Bildet viser Yunnan Ecological Environment Monitoring Center.Intervjuobjekt tilståelse

Gips «øyne»: Forbedring av evnen og støtten til økologisk miljøovervåking av vitenskapelige og teknologiske innovasjonsevner

Søren for Caiyun har en vertikal landform med en relativt høy forskjell mellom 6 700 meter.I 2020 har det eneste alvorlige forurensningsværen i Yunnan -provinsen dukket opp i Yunnan -provinsen i samsvar med den nye standarden for luftkvalitet.

«Den tradisjonelle overvåkningsmetoden for luftkvalitet er hovedsakelig basert på bakkesammenheng, som ikke kan imøtekomme behovene til den vestlige dobbeltversjonen av Nazhou og områdene rundt for å overvåke analysen av differensiert og mangfoldig luftkvalitetsovervåking og analyse.» , «Men overvåknings- og analysedata og data for luftkvalitet som et resultat, enten det er» sannferdig, kvasi, full, rask, ny «, spiller rollen som miljøstyring ‘øyne’, noe som direkte påvirker om det påfølgende arbeidet kan være jevnt avansert.»

Ifølge rapporter, i 2021, Yunnan Provincial Department of Ecology and Environment ledet av akademikeren til Chinese Academy of Sciences, National Expert Team og de relevante tekniske avdelingene i Ecology Ministry og Ecology Ministry Problemer, som er avhengige av sine egne tekniske og materielle reserver, satte opp en «tom verden» integrert økologisk overvåkningsdemonstrasjonsbase, og utforsket til slutt den himmelbaserte satellitt -fjernmåling, luftbasert lidarskanning+drone luftfartstest, fast presisjon i foundation byer , presise presisjonsbyer overvåkningen av «Sky -og -bakken integrasjon» -kryptert overvåkningsmetode, og etablerte en vitenskapelig og effektiv felles forsvars- og felles kontrollmekanisme for Xishuangbanna, og la et solid grunnlag for Yunnan -provinsen å vinne Blue Sky Defense War.

Overvåkningssenteret forstår dypt viktigheten av vitenskapelig og teknologisk innovasjon for å oppnå modernisering av økologisk miljø.Den «himmel -bygede» luftkvalitetskrypteringsovervåking bruker ikke bare innenlandske og utenlandske satellittressurser, men bruker også mer enn 70 (sett) avanserte presisjonsinstrumenter som partikkelformet materiale, granulær laserradar og kjøretøyets mobilovervåkningsutstyr. Meteorologisk+menneskelig aktivitetsnivå «og andre datasett med flere kilder.Overvåkningssenteret prøvde også frimodig på andre felt, og samarbeidet med andre enheter for å liste opp de to «Sky Integrated» økologiske overvåkingsdemonstrasjonsbaser i Baima Snow Mountain og Erhai Lake.

«Å fremme teknologiske innovasjonsapplikasjoner innen overvåking er å tilpasse seg de faktiske behovene til nye krav til overvåkningsbyråer under provinsiell overvåkingsbyrå, og det er også de iboende kravene som fremmer de fremtredende problemene innen økologisk miljøovervåking. Det er av stor betydning å akselerere moderniseringen av økologisk miljøovervåking. «Sa overvåking av Zhao Qilin, visedirektør for senteret.

Smi «Iron Army»: Forbedre miljøovervåkningsevner i «ting» omfattende «ting»

Yunnan har mange mineralressurser, det er mange vannsystemer i grenseoverskridende (grense), og den økologiske beliggenheten er veldig viktig. «Seks store vannsystemer» og «Nine Plateau Lakes».

«2021 ‘7 · 23’ Zhaotongs ødelagte og overveldende ulykke skjedde i Zhaotong til Jiaba Barl Pier. Zhaotong Ecological Environment Department mottok en klage kl 21:04 på det 23. .

I denne prosessen må overvåkningssenteret skynde seg til åstedet for å gjennomføre overvåking først etter å ha mottatt rapporten, og fullføre teamplanleggingsmonteringen, utarbeidelse av utstyr, overvåkningsoppgaver, overvåkingsoppgaver, datakvalitetskontroll med raskest hastighet og data Kvalitetskontroll.Overvåking av prøvetaking og analyseoppgaver vil bli gjentatt, kryss og overlagret på dette tidspunktet, og det vil bli mer forverret i en begrenset periode.

Siden 2021 har den riktig svart og deltatt i lekkasjen av Diqing Shenchuan Mining Tail Mine, Qujing Fuyuan Xiangshui River Reservoir, unormale indikatorer og lekkasje av Liupan Water Washing Oil i Guizhou. Data sendes inn.Det er underforstått at for å sikre de mer effektive overvåkningskravene i vannmiljøstyring, setter overvåkningssenteret 516 seksjoner (poeng) for kvalitetsovervåking av overflatevannsmiljøet i provinsen i provinsen. «1000+» og automatisk «138+» overflatevannsmiljøkvalitetsovervåkningsnettverk, og mer enn 600 000 overvåkningsdata for vannmiljø ble inkludert i den provinsielle omfattende datahåndteringen.

«I strenge og høye intensitetsopplevelser, øvde vi tropper for å forberede oss på ‘Forging’ Iron Army.» Fremme av overvåkningsnettverk, teknologi, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet, virksomhet , Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business , Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business, Business and Business, Management og andre muligheter for å optimalisere og oppgradere.

Ifølge rapporter fortsatte overvåkningssenteret i 2023 å prøve å hoppe ut fra statusovervåking til prognoser for tidlig advarsel, utvide fra fysiske og kjemiske indikatorer til økologiske indikatorer, styrke den integrerte anvendelsen av diversifiserte måter for forurensningsovervåkning og styrke multi -Source Monitoring Data for miljøkvalitet, økologisk kvalitet, forurensningskilder og andre kilder. Overvåking av teknologisystem.

Vind og regn, den kontinuerlige operasjonen er den normale tilstanden til å overvåke mennesker. Ansvar. Det er harmonisk og harmonisk i naturen.

By hzshzy