«Shougang Cup» 2024 Beijing -Tianjin -hebei Youth Junior Baseball Race arrangeres i Beijing.

Dette er resultatet av promotering av koordinert utvikling på de tre stedene.Siden i fjor har den «utdypende Beijing -Tianjin -hebei Sports Industry Cooperation Development Strategic Cooperation Agreement» signert. Outdoor Sports Industry Conference, sportsavdelingen på de tre stedene utgitt i fellesskap 339 «Følg The Games» Sports Event Catalog, 70 Sports Sports Events, 70 Sports Sports Catalogs Tourism Boutique Line, 71 Outdoor Sports Destinations.

Samtidig har homogeniteten til utendørs idretts- og begivenhetsaktiviteter på de tre stedene blitt stadig mer fremtredende.Hvordan styrke samarbeidet ytterligere, og dermed styrke den generelle konkurranseevnen til den regionale utendørs idrettsindustrien?

Li Xiangru, professor ved Dali University og styreleder for World Leisure Sports Association, antydet at mens de implementerte differensiert utvikling basert på deres respektive fordel Lag IP -er med regionale begivenhetsaktiviteter og konstruerer aktivt «utendørs sport+» -mønsteret til Beijing -Tianjin -hebei.

«Beijing har en sjenerøs olympisk kulturarv og moden begivenhetsindustri; Tianjin er stedet for de nasjonale lekene og byen Binhai; Hebei har rikelig utendørs sportsressurser, og landet og havet er dekket. Li Xiangru mener at fra perspektivet til The Perspective of the Perspektiv «1. mai» Holiday National Tourism Market I år har turistenes interessepoeng for utendørs turistmål skiftet fra kjente turistattraksjoner til nye scener med potensielle, små og vakre.Beijing -Tianjin -hebei utendørs idrettsindustri må være ytterligere sterkere og sterkere, og den skal aktivt dyrke nye vekstpunkter, nye kanaler og sportsforbruk.

«På dette tidspunktet har Hebei, som har rikelig utendørs sportsressurser, et stort potensial.» Ressursfordeler, bør være aktivt utvikle utforming og kontinuerlig berike produkter.

Arrangementet er leder for utendørs sportsbransjen.Zhang Chaohui, daglig leder for Beijing Sanfu Outdoor Sports Management Co., Ltd., må fortsette å berike innholdet i arrangementet for sin empowerment.

Ifølge rapporter, Chongli 168 Super Cross -land -konkurransen som ble drevet av selskapet, økte deltakerne fra omtrent 1800 fra begynnelsen til mer enn 8000 i forrige økt.

«Vi gjorde vellykket en utendørs begivenhet til et familieturisme og ferieprosjekt som varte i en uke og egnet for alle aldre.» Gruppesegment mer enn 10. Fra Mengwa til internasjonale profesjonelle spillere kan de finne passende grupper for å oppleve gleden ved å returnere til fjell i Chongli -opplevelsen.I år vil de fortsette å kombinere konkurransen med støtteaktiviteter som Outdoor Carnival, Chongli Summer Outdoor Sports Festival, «Snow Ruyi» og andre støttearrangementer som Speed ​​Up og Night for å tiltrekke flere utendørs sportsentusiaster til Chongli.

By hzshzy