Original Liu Yuan Pei Joy Dan Obath Doctor Hua Xiaolin

I tillegg til

Hver tirsdag 21:00

Ser det ikke med deg

I det raske moderne livet blir det mer viktig å opprettholde en sunn kropp.Den vakre moren som elsker skjønnhet er intet unntak.Imidlertid er fødselen til fødselen relativt svak.La oss i dag snakke om hvordan vi kan mestre tidspunktet for trening og styrke etter levering ~

Del 01

Fordelene med passende postpartum trening

Sport

Fremme livmoren og fremme dugg

Forebygging av venøs trombose

Forbedre mors kardiopulmonal funksjon, fysisk sammensetning, søvnkvalitet, etc.

Restaurering av bekkenfundamentet, abdominal rectus muskler, etc.

Slanking

Forbedre immunitet, redusere forekomsten av komplikasjoner som overvekt, diabetes og hypertensjon

Lindre angst etter fødselen og reduser depresjonen etter fødselen

Del 01

Hvordan bevege seg etter fødsel?

Sport

1

Dagen etter fødselen

Uansett om det er en levering eller keisersnitt, bør gravide mødre unngå langvarig løgn etter produksjonen.

2

2 dager etter levering til 6 uker etter levering

Etter 2 dager etter fødselen kan du kombinere din fysiske tilstand og begynne å gjøre puerperium helseøvelser under veiledning av en lege.I løpet av denne perioden var øvelsen i denne perioden basert på prinsippet om ikke trøtt og smerte, og noen overekstremb som strekker bevegelser og sparkende bevegelser ble utført.Å gjøre noen enkle helseøvelser på passende måte kan effektivt lindre problemet med ryggsmerter etter produksjon og bidra til å gjenopprette etter fødselen.Imidlertid bør noen trening med høy intensitet eller vektbærende arbeid ikke utføres i løpet av denne tiden.

3

Fra 6 uker etter levering til et halvt år etter fødselen

Etter 6 uker etter fødselen, etter «innesperring» i tradisjonell forstand, er det mulig å gjøre passende trening med lav intensitet uten ubehag i kroppen, og starte mild aerob trening og keramikkmuskeløvelse.

(1) Mild aerob trening: ammende mødre kan begynne å regelmessig aerob trening, for eksempel turgåing, svømming, jogging, yoga, etc.Fra 15 minutter per dag økes styrken og mengden trening gradvis.

(2) Bassengets bunnmuskeløvelse: Start 6 uker etter fødselen er den beste tiden å reparere bunnen av bassenget.Postpartum bekkenbunnsmuskeløvelse kan hjelpe livmoren og andre indre organer med å gå tilbake til en bedre tilstand.

(3) Trening av magemuskel: Noen magemuskeløvelser kan utføres etter fødselen, for eksempel å sitte opp og sitte på rygg.(1)

(4) Fitness dance: Enkel og lavintensiv kondisjonsdans hjelper til med å gjenopprette kroppen etter fødselen, samtidig som den forbedrer kardiopulmonal funksjon.

(5) Å forsiktig strekke: Noen milde strekkbevegelser kan utføres etter fødselen, for eksempel yoga, piratt, etc., som ikke bare kan spille en strekkeffekt, men også tilhøre aerob aktivitet.

4

Mer enn et halvt år etter fødselen

Det kan bare gjøres i mer enn et halvt år etter fødselen, og det kan gradvis gjenopprettes til treningsmodus før graviditet.

PS: Husk å overvåke og evaluere postpartumsvekt etter levering. 1 år etter levering.

Å korrutere den vitenskapelige etter fødselen trinn for trinn kan hjelpe Baoma til å få bedre fysisk form og tilfredsstillende sunn vekt etter fødselen.

 

Original tittel: «Mødre, husk disse 4 viktige tidspunktene i etter fødselen»

By hzshzy