Helt nytt utstyr, forskjellige sportsområder, ladestandarder for offentlig velferd … Den nylig åpnede Shanghai Changning Huayang Community Citizen Fitness Station har tiltrukket seg mange omkringliggende borgere til å komme til å sjekke -i.Stasjonen trenger ikke å få et kort, og ingen er på vakt.
Huayang Community Citizens Fitness Station ligger på nr. 274 Changning Zhi Road er mange innbyggere med treningsbehov.»Det er en god mengde her. Det er nær hjemmet og rimelig. Ved hjelp av treningsutstyr har treningseffektivitet også forbedret seg mye.» rad.Tante Ruan anbefalte også treningsstasjonen til sønnen. «Han føler seg også praktisk og rimelig, og planlegger å insistere på å komme hit i helgene.»
Stasjonen dekker et område på 150 kvadratmeter og er planlagt å være i 3 idrettsområder, inkludert aerobe treningsområder, faste baneopplæringsområder og gratis baneopplæringsområder.Utstyrt med 17 profesjonelt treningsutstyr som tredemøller, treningsbiler, overekstremiteter, brystklipptrener og korsryggen for å dekke innbyggernes mangfoldige treningsbehov.I tillegg har stasjonen også et hvileområde, utstyrt med skap og stoler for brukere å lagre og hvile.
I følge rapporter er den daglige driften og styringen av treningsstasjonen ansvarlig for ni -tidsport under Luohe -gruppen.Lokalet vedtar overvåkningen og setter opp den ubemannede pliktstyringen.Beboere kan skanne koden gjennom Alipay -applets for å oppnå rask inngang og poster. Sørg for sikkerheten til arenaoperasjoner.
I motsetning til det konvensjonelle kommersielle årlige kortet og den månedlige salgsmodellen for kort, tar stasjonen tidskostnader, og kostnadene er mellom 3 yuan og 9 yuan per time.Avgiftene er delt inn i tre perioder i timen, og tidsperioden på 7: 00-10: 00 brukes som et eksempel. Hvis innbyggerne går inn 10.00, går du inn kl.Når innbyggerne skanner koden for å komme inn i arenaen, må de betale et depositum på 30 yuan.»Treningskostnader blir avgjort på saken, og jeg føler meg ganske praktisk.»
Åpningen av Huayang Community Citizens ‘treningsstasjon gir ikke bare innbyggerne et treningsmiljø med høy kvalitet, men også et viktig skritt i Huayang Road Street for å forbedre idrettsanlegg i samfunnet og berike innbyggernes idrettsliv.I følge rapporter skaper Huayang Road Street kontinuerlig en høykvalitets «15 -minutt samfunnsidrettsstue». Jurisdiksjonen til Huayang -samfunnet, men fremmer også innbyggere i fellesskapet i fellesskapet.
Huayang Community Citizen Fitness Station
Adresse: Nr. 274, Changning Road, Changning District
Visstiden: 7: 00-22: 00
Merk: De spesifikke åpningstimene er underlagt den faktiske stedet.
Skriving/fotografering: Li Yuanyuan
Original tittel: «Changnings første ubemannede Civic Fitness Station er åpen!»»
Kilde: WeChat Public Account «Shanghai Changning»
(Denne artikkelen kommer fra økende nyheter, vennligst last ned appen «Surging News» for mer original informasjon)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy