Alt i verden har to sider, og det er Yin og Yang

Moderat trening kan forsinke aldring:

1. Aerob trening kan øke kroppens oksygenforbruk og fremme metabolisme.Studier har funnet at langsiktig relativt høyintensiv aerob trening kan øke maksimal aerob kapasitet med 25%, det vil si at den vil øke 6 ml, noe som tilsvarer å minusere en fysiologisk alder fra 10 til 12 år.

2. Forbedre luftveisfunksjonen.Trening kan effektivt øke lungekapasiteten og fremme lungefunksjon for å forbedre.God pustefunksjon bidrar til å opprettholde en sterk energi i menneskekroppen og forsinke aldringsprosessen i kroppen.

3. Forbedre funksjonen til nervesystemet.Bevegelse er en koordinert aktivitet under dominansen av nervesystemet.Trening kan fremme blodsirkulasjon i hjernen, forbedre oksygen- og ernæringsforsyningen av hjerneceller og forsinke aldringsprosessen til sentralnervesystemet.

4. Fremme muskelutvikling og beinforbedring.Riktig trening kan forbedre muskelkontraksjon og diastolisk evne.Og kan forhindre osteoporose, endringer i bendedegenerasjon, leddsmerter og andre symptomer.

Overdreven trening vil fremskynde aldring: De generelle manifestasjonene av overdreven trening inkluderer tretthet, dårlig energi, frustrasjon og akutt skade, som kneforstuing, ingen fremgang i trening, til og med fallende, vanskelig å sovne, nervøsitet og tap av appetitt sinne og skyld, kontinuerlig svette eller mye svette, kaldt osv.

1. Overdreven trening vil akselerere metabolismen, og for rask metabolisme kan lett føre til aldring.I følge statistikk, hvis vi vil brenne varmen hver uke, vil vi være mer effektive for ung og sunn helse og helse.Men hvis du ofte bruker mer enn 3500 kcal, vil aldringsprosessen øke kraftig.

2. For mellomlagte og eldre mennesker som ikke kan følge idretter i lang tid, vil noen ganger å utføre mer alvorlig trening øke slitasje av livsorganer, føre til nedgang i vevsfunksjon og påvirke menneskers levetid.

3. Overdreven eller for alvorlig trening vil lidelser noen fysiologisk funksjonell dysfunksjon på grunn av stresset i kroppen, og forstyrrer blodtilførselsbalansen til endokrine systemer og kardiovaskulær.I tillegg vil overdreven anstrengende trening fremme økningen i blod og mengden oksygen i muskelen, økningen i mengden oksygen og blodtilførselen til viscera som tilsvarer hypoksi -tilstanden.

4. Trening med høy intensitet vil skade hjernen.Utmattelsen av energimaterialet ATP (adenopline nukleosid -tritisk fosfat) under trening kan være den viktigste årsaken til nedgangen i sentralnerves nervefunksjon; , og akselerasjonen av blod fører til at den vaskulære endotelialskaden fikk hjernen til å føre til at hjernen fikk hjernen til å føre til at hjernen forårsaker hjerneblod og oksygentilførsel avtar, og akkumulering av lokale syreprodukter påvirker ikke bare energiforsyningen av Hjernen, men også direkte demper nerveaktiviteter for å redusere hjernefunksjonen.

By hzshzy