«Livet ligger i trening», både for å forhindre sykdommer eller «levende resepter» for pasienter til pasienter, er trening viktig.

Det er et problem.

Det er et godt problem.La oss ta en titt!

Nr.1

Den beste øvelsen for å redusere dødeligheten

Svinge

I 2018, i en studie publisert i det medisinske tidsskriftet «Liuye Knife · Psychiatry», undersøkte forskerne mer enn 1,2 millioner sportsdata og fant at badminton, tennis, bordtennis og andre utøverkampanjer kan redusere med 47% alle på grunn av dødelighet, som ligger bak svømming og aerob trening, kan redusere dødeligheten på henholdsvis 28%og 27%.

Posteringstrening kan være mer konsentrert når du utøver koordinering av kroppen, muskelgruppene og forbedringen av hjertefunksjonen.Svingningen anbefales 3 til 5 ganger i uken, og hver øvelse er mellom 45 og 60 minutter.

Dessuten er bølger av badminton, bordtennis, tennis, etc. egnet for mennesker i alle aldre.For eksempel er det dårlig konfrontasjon mellom bordtennis og badminton og badminton Krav til styrke og er egnet for unge mennesker å velge mellom.

Nr.2

Den beste øvelsen for å lindre mental stress

Gruppebevegelse

Gruppebevegelsen kan øke stemningen med 22%, noe som er den beste bevegelsen for å lindre mental stress.

Lagbevegelse refererer til idretter som fotball, basketball, volleyball, etc. Lagssamarbeid.Det hjelper mennesker til å konsentrere seg, bidra til å integrere seg i kollektivet og lindre dårlige følelser.Teambevegelse anbefales i 45 minutter til 1 time hver gang, 3 til 5 ganger i uken er den beste.

Nr.3

Den beste treningen for vekttap fettforbrenning

Aerob trening

Den så -kallede aerobe treningen refererer til øvelsen i tilstrekkelig oksygentilførsel.Aerob trening kan fremme metabolisme i kroppen, akselerere sukker og fettforbruk, fremme utskillelse av urinsyre og bidra til å forbedre kardiopulmonal funksjon.

Aerob trening inkluderer hovedsakelig turgåing, løping, yoga, tai chi, pirati og sykling.

Nr.4

Den beste treningen for blodtrykk

Aerob trening+styrketrening

Utbredelsen av hypertensjon øker generelt, og mangelen på fysisk aktivitet er en av hovedårsakene.

I mars 2021 publiserte European Heart Disease Prevention Association (EAPC) og ESC Hypertension Council en enighet om personlige treningsresepter om forebygging og behandling av hypertensjon. Effektiv.

Nr.5

Den beste øvelsen for å øke muskelstyrken

Anti -motstand

Som en viktig del av menneskekroppen, kan muskler ikke bare gjøre kroppsformen vakrere, opprettholde en ung og sunn kropp, og også hjelpe til med å trene, balanse og styrke. metabolisme.

Den beste bevegelsen for å øke muskelstyrken er motstandsbevegelse, som refererer til treningsmetoden i menneskekroppen når du overvinner fremmed motstand, hovedsakelig inkludert sit -ups, huk Utstyrsassistanse, inkludert sandposer og hantler, hantler, hantler, hantler.Anti -motstandsbevegelsen anbefales til 2 til 3 ganger i uken.

Finn øvelsen som passer deg?Skynd deg!

Kilde: Helsetider

Online rapport Tlf: 0311-85566998

By hzshzy