For tiden er mitt lands utdanningsindustri fremdeles i en stabil utviklingsstadium. Definitivt innlede en ny boom.

På dette stadiet er det fem hovedkategorier i utdanningsindustrien i mitt land: tidlig utdanningsmarkeder, undervisningsmarkeder, yrkesopplæring, private skoler og yrkesopplæring.

Tidlig utdanningsmarked

  Den siste statistikken viser at antall spedbarn i alderen 0 til 3 i byer har nådd 10,9 millioner.Du vet, fra eldgamle tider til i dag har kineserne vært populære i en setning, «Uansett hvor hardt du kan, kan du ikke lide barn, uansett hvor dårlig du ikke kan utdanne,» kan det sees at Kineserne legger vekt på utdanning.For det tidlige utdanningsmarkedet vil fusjoner og anskaffelser være høydepunktet i neste trinn.

Råd og hjelpemarked

  For mange foreldre er lesing den eneste veien ut. , Og studenter i den store testsprintstadiet velger en høyere prosentandel av fritidsrådgivning.

Yrkesopplæring

  Den stadig større arbeidsledige hæren brakte ubegrensede yrkesopplæringsinstitusjoner.De yrkesfaglige opplæringsinstitusjonene med langvarig og kortsiktig, sterk og mektig yrkesopplæring utgjør det «velduftende» i risikokapitalistenes øyne under finanskrisen.Gjenstand av promotering av kapitalstyrker, vil yrkesopplæring gå inn i utviklingsstadiet de neste årene.

Privatskole

  Den stabile spilleren «Hensikten med å komme inn på campus er å bedre komme inn i samfunnet», faktisk representerer den også utviklingsidéene til kinesiske private skoler.Sammenlignet med disiplinutdanning av offentlige skoler, har private skoler tatt teknisk applikasjonsorientert utdanning, som styres av sosiale stillinger og streber etter å fremme sysselsetting.Selv om denne situasjonen har blitt forbedret de siste årene, har denne situasjonen forbedret seg, men det er fortsatt vanskelig for elevene å gå på offentlige skoler.Sammenlignet med offentlige universiteter har private skoler en høyere andel av sysselsettingsgraden.

Online utdanning

  Innovativt rom er mer påvirket av regionale forskjeller.Utviklingen av nettverksteknologi og populariteten til Internett har også gitt teknisk support og markedsutvidelsesplass for online utdanning.Sammenlignet med den nevnte kroppsøving, er online utdanning egentlig en kanal.De online utdanningsinstitusjonene med kraftig integrering av frakoblede ressurser kan danne merker og skala fordeler i andre selskaper.

Ovennevnte er klassifiseringen av utdanningsindustrien introdusert av Gridmers.Den har produkter og tjenester som plaidhåndverkere online undervisningsplattform, rutete e -bok, rutete handelshøyskole og andre produkter.Venner som vil oppleve skummets online utdanningssystem kan søke om en prøve på hjemmesiden til det offisielle nettstedet.

By hzshzy