«Wuhan -delen av Yangtze -elven i Yangtze -elven, overvåkningen av miljøkvaliteten av det viktigste vannmiljøet Rapporter nesten hundre økologiske miljøovervåkningsdata på en dag. «Situasjonen som ble introdusert for forfatteren er den økologiske økologien i Wuhan City. Xiong Feng, en økologisk miljøovervåkningsingeniør i miljøovervåkningssenteret.

Xiong Feng fungerer

Xiong Feng fungerer

Økologisk miljøovervåking er «topp søyle» og «livline» for økologisk miljøvern, som gir viktig teknisk støtte for økologisk miljøstyring.Analyse- og testsenteret for Xiong Feng er miljøutvalgsavdelingen i Wuhan Ecological Miljøovervåkningssenter. , nøyaktige og nøyaktige, nøyaktige, nøyaktige og ledelsesavdelinger fra alle samfunnsselskaper og ledelsesavdelinger.

Xiong Feng, som ryggraden i den økologiske miljøovervåkningsteknologien til Wuhan, er hovedsakelig ansvarlig for overvåking av svoveldioksid, nitrogenoksid og andre prosjekter, og analyse av nye miljøgifter og komplekse organiske miljøgifter.Analyse av nye miljøgifter og organiske miljøgifter er fokus og vanskeligheter med det økologiske miljøovervåkningsarbeidet i Wuhan. av analysen av den nye forurensende analysen av det økologiske miljøet i Wuhan nye teknologier, nye metoder.

Sommeren 2022 ble et beredskapsmiljø i et akuttmiljø i et selskap i et selskap i Wuhan i et selskap i Wuhan lekketTiden er stram og oppgaven er tung. Utstyr, som alvorlig påvirker analyseeffektiviteten.Xiong Feng og kolleger diskuterer aktivt løsninger, optimaliserer analysen av instrumenter, endrer metoden for prøvebehandling, overvinner det varme været og utfører prøveanalyse over natten.I 2022 vant Xiong Feng Wuhan May arbeidsmedalje.Ikke bare det, han analyserte også det faktiske arbeidet med organiske miljøgifter og transformert arbeidserfaring til standardspesifikasjoner. (Standardnummer DB42/T 2045-2023) Det er offisielt utgitt.

«Som en økologisk miljøovervåkning foran, med det nye ansvaret i den nye tiden og nye ungdommen, for å fortelle Wuhans økologiske miljøhistorier og beskytte Wuhans grønne vann og grønne fjell for å dedikere ungdomskraft.»

By hzshzy