[Global Network Science and Technology Comprehensive Report] 12. september kunngjorde Ant Group den nye oppgraderingen av «Service Asian Games -programmet», åpnet 20 teknologier og hjalp Hangzhou Asian Games til å oppnå «5 første -initiative» og 3 milliarder – Dollar nasjonale prosjekter.Samtidig ble det utgitt 5 spesielle tjenester: Den offisielle betalingstjenesten for Asian Games -landsbyen ble lansert, og det 7. Mandarin Asian Games kundeservicelinje ble lansert, og Hangzhou Transportation Bureau og Hangzhou Public Transport Group lanserte 28 busslinjer .

Hjelp Hangzhou Asian Games med evnen til teknologi, plattformer og økologiske partnere«5«Pioneer»

Moderne internasjonale store omfattende sportsbegivenheter er i hovedsak en konsentrert presentasjon av å kutte digitale teknologier.I begynnelsen av utarbeidelsen av arrangementet var den første som startet teknologi.

Alipay Mini -programmet tilbyr digitale motorer for de intelligente asiatiske spillene, og hjelper den første -stop digitale visningsplattformen i historien til de asiatiske spillene.Alipay åpner 20 plattform digitale teknologier, kombinert med 15 partnere og mer enn 20 000 tjenestehandlere, integrerer blockchain, kunstig intelligens, big data og mange andre høye -teknologiske evner, og hjalp Hangzhou asiatiske organiseringskomité med å lansere verdens første stopp i verdensformatet Digital Observation Service Platform -Intelligent Asian Games One Stop.

Brukere for å søke etter de «asiatiske spillene» i Alipay kan skaffe tjenester inkludert billettering, arrangementer, asiatiske spill pass, reisekobling og kunnskapsproblem.Som den offisielle appleten til Hangzhou Asian Games, har de smarte asiatiske spillene en -stop Alipay Mini -programmet overskredet 100 millioner brukere siden lanseringen, og antall besøk er så høyt som 4,3 milliarder.I april i år ble de smarte asiatiske spillene vellykket valgt som det første partiet med typiske eksempler på nasjonale smarte idretter.

ANT -selvutviklet Web3D -motor bærer den første digitale fakkelbæreren i transportørens historie, og hjelper den første digitale tenningsseremonien i de asiatiske spillets historie.Som den første online fakkelarrangementet i historien til de asiatiske spillene.Per nå har nesten 100 millioner mennesker blitt tiltrukket.I løpet av de siste tre årene har ingeniøren i Ant Group skrevet mer enn 200 000 kodelinjer for dette, og gjennom kombinasjonen av en rekke teknologier som Galacean, AI Digital People, Cloud Services, Blockchain og andre teknologier, har den oppnådd Beskyttelsen av alderdommen.

Kinas mobile betaling har blitt et vanlig språk i Asia, og hjelper den første mobile betalingen tilkoblede asiatiske spill.Med veiledning og støtte fra People’s Bank of China og statsadministrasjonen for valuta, er Alipay tett samarbeidet med partnere som Bank of China og Internet of Networking Corporation for å oppnå «binding av utenlandske bankkort etter å ha lastet ned Alipay -appen» og «Direkte bruk av utenlandske elektroniske lommebøker».

Myrkjeden hjelper til med å lage den «digitale fakkel» av det første digitale franchiseproduktet i de asiatiske spillene, og sparer for alltid det eksklusive digitale minnet til de asiatiske spillene.»Digital Smart» injiserte ny kinetisk energi i Hangzhou Asian Games.

Mer enn 100 millioner mennesker deltok i «1 kg av alle» gjennom maurskogen, og hjalp de første karbon- og asiatiske lekene.I løpet av det siste året har mer enn 100 millioner mennesker over hele landet bidratt med «grønn energi» til Hangzhou asiatiske spill i maurskogen gjennom grønn reise, reduksjon av papirer og resirkulering. Karbonutslipp generert av de kinesiske og Hangzhou asiatiske spillene.

Myrkjeden «Carbon Matrix» hjelper til med å oppnå digital karbonhåndtering i de asiatiske spillene for første gang. Utslipp og beregning av karbonutslipp i 13 felt.

Ant Groups 5 nylig utgitte omfattende serviceidrettsutøvere og globale turister

Den offisielle betalingstjenesten for de asiatiske spillene er klart.Som den offisielle betalingspartneren til Hangzhou Asian Games, har Alipays offisielle betalingstjeneste i Asian Games Village offisielt blitt åpnet.

7 Mandarin kundeservice er klar.For å bedre hjelpe globale turister med å bruke Kinas mobilbetaling, lanserte Alipay også 7 asiatiske spill kundeservicelinjer på engelsk, koreansk, indonesisk og arabisk.

Offentlig transport er klar.Hangzhou Transportation Bureau og Hangzhou Public Transport Group United Alipay, i Hangzhou velkjente attraksjoner som Baidi, Bridge, Lingyin Temple og store forretningsdistrikter, matgater og flere sportssteder, gir 28 busslinjer med totalt 36 spesielle buss Det er praktisk for globale turister å reise til Hangzhou Asian Games.

Det naturskjønne området er også klart.Hangzhou West Lake Scenic Spot slo seg sammen med Alipay for å oppnå et turistområde i mobiltelefonen rundt om i verden.For tiden har det naturskjønne området støttet bruken av Alipay-apper eller lokale lommebøker i utlandet, for eksempel Kakao Pay i Sør-Korea, Touch ‘N Go E-Wallet i Malaysia, og Alipayhk, Hong Kong, Kina.

De små bedriftene er også klare.Zhejiang Foreign Language College og Alipay+fra Alipay og Alipay+, et datterselskap av Ant Group, ga ut «Small Merchant Global Business Service Manual». osv., Hjelpe små bedrifter med å gjøre en god grenseoverskridende virksomhet utenfor døren.

For tiden har Hangzhou kommet inn i «Asian Games Time».I følge statistikk fra Alipay -plattformen, siden åpningen av offentlige billetter i juli, har søkevolumet til «Asian Games Tickets» økt med mer enn 30 ganger fra forrige måned.Den siste uken i august steg bruken av mobilbetalinger for innvandringsbrukere 40%fra den siste uken i juli.

By hzshzy