Nylig åpnet Shanhai Yue Pet Festival og den 2. Kina International Pet Culture Carnival Series -aktiviteter i China Construction Plaza · Lehuitian, China Construction Plaza, Pudong New District, Shanghai. Kjæledyrindustri og omkringliggende innbyggere for å delta aktivt.
Karnevalaktivitetene er fargerike, det er søte mote -show, søte kjæledyr og den morsomme konkurransen, Mao Child Interactive CP Party er tilsvarende.Arrangementet satte også opp et «holdemarkedssett» for å gi kjæledyrentusiaster en -stop -tjenester som å kjøpe kjæledyrforsyning, nyte kjæledyrfri konsultasjon, lære kunnskap om kjæledyr og juridisk konsultasjon.
Ettermiddagsteøkten til «Mao Children» har blitt et høydepunkt i dette karnevalet.På plenen i den varme solen delte kjæledyret med eieren rolig ettermiddagstid, som ikke bare tillot kjæledyr å føle omsorgen for eieren, men også fikk eieren til å verne hvert øyeblikk av kjæledyret med kjæledyret.
Kallet om «kjæledyr vennskap» gjenspeiler ikke bare kjæledyrets viktige rolle i det moderne liv, men gjenspeiler også behovene til folks voksende psykiatriske sivilisasjon.Årets karneval forventer at ved å organisere kjæledyrpleie med samfunnskonstruksjon, fremhever det temaet «å gjøre urbant liv mer varmt», og utforsker kjæledyrene deres som gjør kjæledyrene til et vakkert liv.
Arrangementsarrangøren uttalte at den vil fortsette å organisere mer fargerike aktiviteter for kjæledyrentusiaster, og også oppfordret allmennheten til å ta hensyn til helsen og fordelene ved kjæledyr og skape et bedre bomiljø for kjæledyr.
Ifølge rapporter har China Jianle Hui Tian Di, som Dongfu Commercial Community -baserte forretningsrepresentantprosjekt fra China Construction Eight Bureau, brakt en sunn livs- og kvalitets- og moteopplevelse til forbrukere med sin utsøkte forretningsoppsett og rike markedsaktiviteter.Prosjektet dekker et område på 12 000 kvadratmeter, med støtteanlegg på rundt 16 000 kvadratmeter med grøntareal for elven, og integrerer catering, detaljhandel, barneopplæring, fritidsidrett og andre formater. Prosjektet har nådd 98%, som fullt har vist «Dongfu driftsfordelene ved virksomheten» for å øke markedet for markedet.
Kina Jianle Hui Tian Di sa at det vil fortsette å forbedre operasjonell, investeringskampanje og service, og aktivt spille empowerment of «Culture+Fitness», «Kultur+kunst», «Kultur+offentlig velferd» og «Kultur+søte kjæledyr» I tillegg til denne tiden i tillegg til Shanhai Yue Pet Festival, organiserte den også «City · People Knowing the Meimei Boutique Art Exhibition» med Zhoujiadu Street for å utføre aktiviteter som Public Welfare Flea Market, Hip -Hop Culture Week, og offentlig velferdsopplevelse, og lyser kontinuerlig de kulturelle visittkortene i samfunnet.
forfatter:
Foto: Redaktør Zhao Lirong: Wang Bailing Editor: Wang Wei
Trykt denne artikkelen på nytt, vennligst angi kilden.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy