Weifang Daily Weifang Rong Media News Vårbrisen er gullalderen for å reise.Sammen med hetheten i «Qilu Tian Road» har den nylig tiltrukket seg mange turister å sjekke inn som et vakkert landskap langs Qingzhou Tian Road, Fenghuangtai Scenic Area, Fengshan Village, Fengshan Village, Wangfu Street, Qingzhou City.

  Turister spiller i Phoenix Scenic Area.

  Solskinnet og Qingshan utfyller hverandre, og rusler i Phoenix Terrace Scenic Area, som i et vakkert bilde av et vakkert bilde av «Lvshu Village, Qinghan Guo Wai».

  Fengshan Village ligger ved den sørvestlige grensen til Wangfu Street, Qingzhou City.Landsbyen er omgitt av fjell på tre sider, mot en brodd, som en lys smaragd, innlagt mellom himmel og jord.I det siste, på grunn av okklusjonen og det upraktiske trafikken i Fengshan -landsbyen, ble utviklingen av landsbyen hengende etter.

  For å bli rik, bygg veien først.For å endre status quo i landsbyen og la ressursene komme inn, siden 2018, ledet Zhang Desheng, sekretæren for partiets gren og direktør for landsbyutvalget i Fengshan Village, landsbyen «Two Committee» -teamet for å gjøre alle anstrengelser For å skaffe midler.Samtidig, streber etter å lage artikler om ordet «yi», kontinuerlig forbedre infrastrukturen, lysne grønnsak og forskjønnelse av landsbyen, landsbyens utseende har endret seg, og landsbyboernes tanker har gradvis endret seg.

  Hjørnet av Fengshan Village

  Bransjens velstand er forutsetningen for å løse alle problemer i landlige områder.

  »Fjell og elver er alle utviklingsressurser. Vi må få frem de virkelige fordelene ved Fengshan Village og introdusere sosial kapital for å la egenskapene gå ut.» En «Blueprint» dukket opp i Zhang de Shengs sinn.

  For å snakke om det, stole på det rike originale økologiske miljøet i området, under ledelse av Zhang de Sheng, ble Fengshan Village ledet av partiets gren for å organisere Wingzhou Phoenix Plant Plant Professional Cooperative for å utvikle moderne landbruk; Po, Bygg et naturskjønt område i Phoenix og utvikle turisme på landsbygda.Samtidig, med gamle -fashioned gamle menneskers hus, gamle trær og jordbruksapparater som gamle hus, eldgamle gjenstander og jordbruksapparater som transportører, i dyptgående tapping av folkehus og kulturelle konnotasjoner, som støtter byggingen av patio -gårdsplassen og Fjell og skoger med bygging av sjette gårdsplass. Vakker Phoenix «.

  Fengshan Village har utviklet Fenghuangtai naturskjønne område avhengig av stedet for den gamle landsbyen.

  Mens Fengshan Village gjorde et godt hjerte, fremmet Fengshan Village også integrering og utvikling av turisme med moderne landbruk, homestay, helsehjelp, forskning, etc., og planlagt å bygge landlig dyrehage, landlige minnemuseum, vannmulighetspark, skog Fritids oksygenbar, bondedramafase.

  Avslutt på den «økologiske skålen» og spis «turistris».I dag har Fengshan Village bleknet den forrige «gamle kapasiteten», som har både «pålydende» og «temperament».

  Fengshan -landsbyen graver ut lokale egenskaper og skaper et turistmiljø for levelig og Yile.

  »For tiden er personalet i det naturskjønne området landsbyboere i landsbyen, og de kan tjene nesten 10.000 yuan i måneden. Landsbyboere tenker på det, for å lage et tau og ønsker å bygge og bygge det naturskjønne området godt.» ta på.

  Bransjen er blomstrende og populær, og landsbyboerne lever et vakkert nytt liv med revitalisering på landsbygda.Under utviklingsprosessen opprettholder Fengshan Village den opprinnelige intensjonen, lar landsbyboerne dele resultatene av utvikling av landlig turisme, planlegge og bygge et eldre samfunn og eldre restauranter, gratis måltider for eldre over 80 år, utstyrt med treningsutstyr, kulturelle og underholdningsrom osv. Samtidig har de karakteristiske merkene også gjort «Fengshan -landsbyboere» til en stolt identitet for landsbyboere.

Weifang Daily All -media Reporter: Yu Fei/Wen Sun Shubao/Picture

By hzshzy