Jingchu.com (Hubei Daily) (Reporter Ye Hui Correspondent Song Min) på Hubei Sports Investment Promotion Conference som ble holdt i Chengdu 23. mai 2024, deltok Cui Wei, partisekretæren for Honghu City Culture and Tourism Bureau of Jingzhou City, Møtet.
Korrespondenttegning
Honghu City, en by kjent for sitt «Honghu Water, Landie», er ikke bare hjembyen Red Hometown, Water Village of Mengli, og hjembyen Fish and Rice, men også paradiset for utendørs sportsentusiaster.Cui Wei sa at med sine unike vannressurser og dyp sportskultur skaper Honghu City aktivt et feriested for utendørs idrett.
Korrespondenttegning
Korrespondenttegning
Honghu City har rikelig med vannressurser, med et vannområde på mer enn en tredjedel.Cui Wei nevnte at Honghu City har avlet vannsportmester som Lu Fanpu, Lu Fanpu, roing nasjonal mester Liu Mengdan, og har en provinsiell immateriell kulturarv -honghu Fengzhou.
Korrespondenttegning
Cui Wei beskriver fordelene med Honghu City i sportsbegivenheter og infrastrukturkonstruksjon.Honghu City har vellykket vert for en rekke nasjonale idrettsarrangementer, inkludert China Dragon Boat Open 2019 og National «Basketball School Cup» ungdomskonkurranse.Hotellfasilitetene i Honghu City er komplette, og det er mange hoteller over fire -stjerne, som fullstendig kan være vertskap for store nasjonale nivåer.
På promoteringsmøtet sendte Honghu City en oppriktig invitasjon til investorer.Ulike utendørs sportsbegivenheter blir invitert til å bli holdt i Honghu, inkludert maraton, sykkelritt, helsekjøring og andre arrangementer, samt fritidsfiske og konkurrerende fiskearrangementer som er avhengige av rike vannnettverksressurser.Vi inviterer inderlig bedrifter til å inspisere Honghu Greenway -prosjektet, bygge fiske- og vannsportbaseprosjekter og investere i produksjonsprosjekter for sportsutstyr.
Korrespondenttegning
Honghu Citys fantastiske promotering på Hubei Sports Investment Promotion Conference viser ikke bare det enorme potensielle og unike sjarmen i utendørs sportsbransjen, men formidler også Honghu Citys åpne holdning og positive handlinger i Honghu Citys investeringskampanje.Med fremme av en serie idrettsindustriprosjekter, blir Honghu City gradvis en ny verden av utendørs idrett, og injiserer ny vitalitet i den økonomiske og sosiale utviklingen i byen.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy