Kilde: 36 氪

Idrettsutøverne kjørte på banen, og merkevaren kjempet under feltet.

Wen | yang yafei

Rediger | Qiao Yan

I går vant 2024 Beijing Half Marathon (heretter referert til som «North Half Horse») mesterskapet for å vinne mesterskapet. Champion.

I følge live -videoen av spillvideoen, fortsatte ikke tre utenlandske inviterte idrettsutøvere å utvide ledelsen. Mesterskapet under Sprint Stage, og de tre internasjonale spillerne var bundet i andreplass på 1 sekund.

Skjermbilde

Mange netizens postet på sosiale medier, og avhørte at han Jies mester ble gitt av utenlandske idrettsutøvere.Det er også et sportsmerke Tubu som ble presset i forkant av opinionen.Ifølge den offisielle nettstedet til North Halway Horse er Tobe en av partnerne i arrangementet.

Overfor presset fra opinionen, reagerte Tobe også i dag.° Etter å ha mottatt relevant tilbakemelding, vil det bli behandlet i fremtiden.

Denne opinionen storm brøt en gryte med kaldt vann til den livlige nordlige halvhesten.Som en av de 13 maratonene A -nivåene som ble holdt samme dag, er antallet deltakere i den nordlige halvhesten så høyt som 20 000.

Opprinnelig var reglene enkle, og representanten for utøverne sponset sponsorene for å vinne gullet.Men nå ser det ut til at utøverne og sponsoren bak ikke bare ikke smakte sødmen i mesterskapsmedaljen, men i stedet fanget den negative virvelen til opinionen.

Kontroversen til North Halway Horse i år er ikke bare øyeblikket før slutten, den mørke kampen mellom merket har begynt før pistolen.

Jaoliaka, som deltok i A0001, fant ut at kvalifikasjonene hans ble kansellert to dager før starten av spillet.Jaoliaka er den første ikke -registrerte maratonspilleren i Kina.

Det er verdt å nevne at Jia Landa først prøvde å registrere seg uavhengig, men ikke vant.I følge den forrige offisielle avsløringen, fra 15. mars, deltok 97988 personer i 42 land og regioner i prognosenavnet og satte en oversikt over antall prognosenavn fra fortiden North Half Horse. Spesielle inviterer spillere, spillere og inviterte spillere, Special Invites -spillere, Spesial inviterer spillere, inviterte spillere og inviterte spillere, og inviterte spillere, Spesial inviterer spillere og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere, og inviterte spillere. 20%.

Når det Sponsorkvoten. «I februar i år var Zhongqiao sports Ganggang Xuan Jia Renjia den globale talspersonen for sitt merke.

For å reservere antall deltakere for sponsorer, var det opprinnelig et rutinemessig forretningssamarbeid i maratonarrangementer.Organiseringskomiteen kan bruke dette til å skaffe midler.Det er et annet viktig formål i den deltakende kvoten, som er å gi muligheter for partnere som talspersoner og signeringsteam.I henhold til de forskjellige nivåene av sponsorer er det imidlertid forskjeller i antall og prioritet til antall deltakere.

I den aktuelle responsen sa Jia Landa at ifølge sin tidligere registreringserfaring, «jo høyere sponsorer, jo mer rett til å snakke,» på grunn av dette, for stabilitetens skyld, tok han initiativet til å forlate kanalen til kanalen til «K sponsorer».

Jia Landas svar på offisielle kunngjøringer om sosiale medier

Selv om sponsorene kalte det, dukket navnet også opp på veggen på den deltakende listen, før spillet start, var ikke retten til å snakke på siden av «M -sponsoren».

Overfor den samme registreringskontroversen inkluderer den også 2024 Lanzhou Marathon, som nylig ble fullført.Etter at loddsresultatene ble kunngjort, fant noen netizens at en rekke elitespillere som Yin Shunjin, Oil Wisheng, Jiao Jing og Crusher Eti ble avvist.

Når det gjelder den ytre mistanken om det ytre lotteriet, nektet Lanzhou Sports Bureau i svaret og forklarte at «poengsummen er direkte tilkoblet» -reglene for denne hendelsen.

Det var opprinnelig et relativt nisjemaraton, og nå blir det overfylt i Kina.

I følge de relevante rapportene som ble utgitt av China Field Association, var det 308 spill i 2023 -sertifiseringen av China Field Association Certification Road, som var i nærheten av hyppigheten av ett spill hver dag.I 2023 nådde det totale antall løp og halvmaratonprosjektet 9,703 millioner, en økning på over 26%over 2018, og hovedøkningen ble bidratt med halvmaraton.

Hele reisen er 42.195 kilometer. En større løpende økonomi gjemt i utstyret

I følge analysen av det kinesiske løperundersøkelsesspørreskjemaet i 2023, kjøper mer enn 30%av løperne totale kostnader for sportsbeskyttelsesforsyninger som overstiger 2000 yuan, og den totale kostnaden for bærbart utstyr sportsutstyr er mer enn 1000 yuan eller mer er 59% .Og joggesko og klær er en annen forbruker.

De innenlandske sportsmerkene fulgte også samlet løpende økonomi, og signeringen av eliteidrettsutøvere ble «standard».

Å ta Tsob, som er i stormen av opinionen, som et eksempel, fra 2023, hadde 83 idrettsutøvere en spesialitet på 160x serie og vant 370 mesterskap.I henhold til den relevante statistikken over Yue Running Circle, er Tubu det første merket med de første tre -timers spilleren i Xiamen.Somonney, det gamle -fastende løpesko -merket anskaffet av Tubou, ble det første nye merket av gruppen som oppnådde lønnsomhet i 2023.

Zhongqiao Sports Feiing PB2.0 handelsvolum på mer enn 220 000 par i 2022. I tillegg til Jia Landa, har maratonutøverne signert av kontraktene deres også Li Meizhen, kjent som «Run Goddess».I tillegg signerte Anta den etiopiske stjernen Bercler i 2023 for å drive talspersonen for merkevaren, og Angdou signerte Crusher Eti.

Det kan sees at svette -konkurransen mellom utøverne på maraton, men de usynlige stedene, sportsmerkene raner et lite antall idrettsutøvere som står på toppen av pyramiden.

Sammenlignet med verdens toppnivå, har den kinesiske maraton -poengsummen tydeligvis fortsatt mye rom for forbedring.

Idrettsutøverens «lasteffekt» er veldig betydelig.I 2017 og 2019 utfordret maratonstjernen Kipjog maraton til å bryte 2. Nike Vaporfly 4%og Zoom Alphafly ble også raskt populær, og ble en gang standard for elitespillere i maraton.Disse to utfordringene ble brutt, og de brakte også «karbonplater», som nesten har blitt standarden for racingserien med innenlandske joggesko.

Samarbeid med topp idrettsutøvere for å utvide merkets profesjonelle produktbilde. De to, i det minste kan det trekkes på forhånd med «mesteren» på utstyrsnivå.

Samtidig har eliteidrettsutøvere fortsatt å dukke opp samtidig, og samtidig har konkurransen fra «Champions» -tronen blitt stadig mer hard.Tidligere kan konkurranse mellom sponsorer være mer bak kulissene, og tvisten mellom Nord -Half Horse denne gangen legger utvilsomt denne konkurransen på bordet.

By hzshzy