På den fjerde China International Consumer Products Expo (heretter referert til som «Consumption Expo»), fant reporteren at nye kvalitetsproduktive krefter akselererer «Making New» fra aspekter ved å skape etterspørsel, forme mote og skape miljøet for å fremme dyptgående forbruk.
Skape ny etterspørsel for å legge til forbrukermomentum
Inn i den smarte scenen til hele huset som vises av Huawei Technology Co., Ltd. Gjennom mobilhytta ser det ut til å komme til et smart, sikkert, behagelig og praktisk «fremtidig hjem»: Eieren kommer inn i hjemmet, smarte enheter som som som som som som som Belysning, lyd og klimaanlegg vil automatisk starte; når den gamle mannen faller, vil han umiddelbart sende et signal til en kjære;
«Den intelligente intelligensen som er representert av den intelligente av hele huset er en av de optimale løsningene for eiendomsbransjen for å utforske den nye modellen for utvikling og utvikling. Shao Yang, president for House Smart Product Line.For tiden har Huawei Full House Intelligence satt opp mer enn 300 butikker i mange byer over hele landet for å gi forbrukerne en full livssyklusløsning og tjenester.
Reform nye teknologier, skape nye behov og føde nye scener.
Smarthjem, nye energikjøretøyer, lavt fotfly, smart sportsutstyr … I Expo er en serie ny produksjon og typisk formatrelaterte produkter og løsninger konsentrert, noe som gir en ny opplevelse for forbrukerne mens de inspirerer mer nye modellerforbruk Etterspørsel leder kvaliteten og oppgraderingen av forbrukersporet.
I HKUST Xunfei -utstillingsområdet vises en rekke produkter som smart innspillingspenn, oversettelsesmaskin, kontorbok, AI feiende robotmodeller i konsentrert på skjermen, og tiltrekker publikum til å stoppe og se på.
«I vognen vil brukerne aldri være biler, men raskere hester.» Innovasjon for å imøtekomme de stive behovene i den virkelige verden. «
Nylig begynte forbruksvarer landsdekkende å starte i Hainan med førsteplassen i den nye driften av den gamle endringen. og fortsatte å stimulere forbrukerpotensialet.
Mange utstillere mener at dette ikke bare er en fornyelsesoperasjon for forbrukere, men også en innovativ handling for forbrukervareselskaper, som kan føde ny etterspørsel, nye næringer og nye modeller, og bringe ny fart til forbrukervekst.
Forme den nye moten som ledende forbrukertrender
Naturen hele veien, hele veien.Under Expo lanserte et nytt energikjøretøy crowdfunding -løp, som har vekket mye oppmerksomhet, lansert på øya Hainan.
Nye energikjøretøyer er en av de mest representative forbruksvarene i den grønne økonomien.Som utstillingsstedet, Hainan, nådde penetrasjonsgraden for nye energikjøretøyer i 2023 50,8%, noe som betyr at en av hver to nye kjøretøyer er et nytt energikjøretøy, og rangerte først i landet.
«Markedet står overfor en tid med nytt forbruk, og forbedring av kunstig intelligens, digitalisering og andre teknologier vil gi enorme endringer i forbrukervaner og metoder. I fremtiden vil mennesker forfølge et sunnere liv.» og utvikling i Kinas nasjonale innovasjon og utvikling Liu Xinghua, direktør for China Economic Research Center i Strategic Research Association.
Identifiser automatisk den smarte gjenvinningen av «miljøvernbelønningen» og distribuerer «miljøvernbelønningen» intelligent gjenopprettingsmaskin, skreddersydd smarte smarte kroppstestingsmaskiner for treningsløsninger, og de intelligente kodene til «ut av koppen» -maskinen med den Raskeste skannekode for å hjelpe mennesker med dysleksier kan være effektivt Anti -Gravity Run of Trening … Scenen der teknologi endrer liv og innovasjon fører forbruk av forbruket kan sees overalt.
I kollisjonen av tradisjonelle ferdigheter og moderne teknologi satte nye produktive krefter også nye vinger for Guo Chao innenlandsk forbruk.
I Zhejiang -paviljongen arver en sukkermaleri -robot den ikke -aritage kunsten med sukkermaleri, smeltet sukkerbiter raskt og sprayet for å oppnå produksjon av flat sukkermaleri.Publikum skannet QR -koden med en mobiltelefon.»Spar tid og krefter, det er allerede mange naturskjønne steder og nattmarkeder for å kjøpe produktene våre.» Sa Yin Yuhui, produktutstilleren.
De siste årene, med kontinuerlig forbedring av innenlandske vitenskapelige og teknologiske innovasjonsevner for selskaper, har merkevarekraften og konkurransekraften til innenlandske varer gradvis økt.På Expo viser mer og mer høykvalitets innenlandske produkter merkevaren og kinesiske merkevarer og kinesisk produksjon, og tiltrekker seg mange innenlandske og utenlandske kjøpmenn og forbrukere.
Skape et nytt miljø for å omforme forbrukeropplevelsen
Et godt forbruksmiljø er en viktig del av å øke forbrukets tillit og fremme forbruksvekst.Å observere utviklingen av ny produktivitet i og utenfor utstillingsstedet, og utviklingen av ny kvalitet og produktivitet fremmer den videre forbedringen av forbruket når det gjelder erfaring, sikkerhet og bekvemmelighet.
Virtual reality -teknologi, kunstig intelligens kundeservice og andre akselererte applikasjoner har skapt et oppslukende shopping -scenario for forbrukere og interaktiv interaktiv og interaktiv, og hjelper forbrukerne til å ta shoppingbeslutninger og forbedre personlig shoppingopplevelse.
«Sneaker -modellen har et komplett spekter av skjerm. Du kan også klikke for å se hver detalj med hendene. Effekten er veldig realistisk.» Opplev 3D Innovation Applications «Shoes Museum.Anskaffelsesapp -utstillere sa at sneakermodellbiblioteket for tiden har inkludert mer enn 20 000 par joggesko -modeller, og dekker mange kjente merker.
Data og informasjon i alle aspekter av forbrukermarkedet realiserer integrasjon og lagring gjennom nye teknologier, som letter reguleringsavdelingen til å spore produksjon, logistikk, etter -salg og annet salg av varer, og kan optimalisere forbrukermarkedsmiljøet i større grad .
Pliktfri forbruk er en viktig styrke i det velstående forbrukermarkedet.På utstillingen deltok mange pliktfrie selskaper i utstillingen;
Takket være styringsmekanismen som ble lansert av Technological Innovation of Duty -Free -produkter, er Hainans utliggende øyas skattefri kvalitetsgaranti godt mottatt.»Dette forbedrer forbrukernes tillit til produkter, og det bidrar også til reguleringsavdelinger å effektivt undersøke og håndtere bransjebrudd og beskytte forbrukernes rettigheter og interesser.» Unge da Kina.
Basert på avansement og anvendelse av teknologi, har utvidelsen av byggingen av mitt lands kommersielle infrastruktur blitt akselerert, og kanalene som ekspressleveringslogistikk er mer glatt, noe som gjør forbruket mer praktisk og behagelig.
Med sikte på det fremtidige markedet, vil det elektriske vertikale start- og landingsflyene som er utstilt av Guangzhou Yiguo Intelligent Technology Co., Ltd. være mye brukt i scenarier som turisme, logistikk og transport, medisinsk førstehjelp og forbruk vil være mer effektivt og praktisk innen relaterte felt.
«Ny kvalitetsproduktivitet representerer ikke bare teknologien, men inkluderer også styringsmetoder, innovasjoner av forretningsmodeller og optimaliseringskonfigurasjon av produksjonsrelasjoner og produksjonsfaktorer.» Vær mer oppmerksom på bruken av ny produktiv produktivitet Forbedring av driftsevner vil gi forbrukerne bedre produkter og mer komfortable tjenester ved å optimalisere produksjonsprosessen og forbedre effektiviteten av ressursutnyttelsen.(Reporter Wu Maohui Wang Cunfu Haikou Report)
Ansvarlig: Fu Yong
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy