Kina Net Finance 18. april Den «1. mai» -ferien kommer, og mange mennesker har arrangert ferieplanen på forhånd.I følge feriearrangementet er årets «1. mai» feriedato 1. mai til 5. mai i totalt 5 dager.

  For tiden har togbilletter den første dagen av ferien vært i salg 17. april.Sammen med salg av billetter på den første billettens dag, har relaterte emner som «Fakturering alternativ» og «Billetter til billetter kan sammenlignes med Spring Festival» også hastet til varmt søk.

  I tillegg er årets «1. mai» feriemaskinvin og andre relaterte reservasjoner også veldig varme. Reservasjoner har økt med 68% år -på -års med 68% år -på -års essens

  Noen populære ruter den første dagen av ferien er utsolgt

  Hver gang en liten ferie har vanskeligheten med å ta tak i billetter til togbilletter blitt betydelig forbedret.I følge bestemmelsene om å selge billetter 15 dager i forveien i jernbaneavdelingen, har billetter for dagen før (30. april) før «1. mai» -ferien blitt grepet 16. april, og billetter for den første dagen av ferien den april den april den april den 17 kan kjøpes.

  Etter åpningen av billettkjøpet, la China Network Finance merke til at mange netizens sa at «det ikke er nødvendig på et sekund, og det vil bli utsolgt etter nedtellingen.»I tillegg er relaterte emner som «12306 Seconds», «12306 fakturering det alternative», og «kan være sammenlignbare med vårfestivalen» og andre relaterte emner er til og med på Hot Search List.

Skjermbilde fra Weibo

  Som svar på den ovennevnte situasjonen sa personen som har ansvaret for National Railway Groups passasjertransportavdeling at den «1. mai» høytidspassasjerreisen er svært konsentrert, og motsetningen mellom kapasitet og etterspørsel er veldig fremtredende, noe Og tidsperioder, spesielt på noen populære linjer.»Når disse togbillettene er i salg, fordi flertallet av passasjerene har høy oppmerksomhet, vil passasjerene velge 12306 online billettkjøp, mobilapp, stasjonsvindu og andre forskjellige billettkanaler for raskt å» ta tak i billetter «.» «»

  For dette formål antydet den ansvarlige at passasjerene valgte toppturen i henhold til de gjenværende billettene fra forskjellige tider og veibeskrivelser, og de kan også velge å kjøpe billetter til billettkjøp, ride og andre metoder for å øke suksessraten av billettkjøp.»Jernbaneavdelingen vil også dynamisk optimalisere togtrafikkplanen i henhold til jernbanen 12306 Pre -Sale -billetter og alternative billettkjøpsdata, legge til passasjertog i de populære linjene, retningene og periodene på en riktig måte og strebe etter å møte personferieferier behov. «

  Fra perspektivet til billettsalget, tar Beijing som eksempel, har Hot Line -billettene fra Beijing, Luoyang, Chongqing, Xi’an og andre steder den første dagen av høytiden blitt utsolgt.

  I følge Tongcheng reisedata, etter at togbilletten gikk av 30. april, Beijing-Luoyang, Beijing-Zibo, Beijing-Changchun og andre populære linjebilletter som «Second Light», mens Beijing-Xi’an, Shanghai-Wuhan og Andre førsteklasses byer trener billetter i kjernebyene i den vestlige delen er de mest stramme.

  Den nylige rapporten som ble utgitt av Qunar, viste at de populære destinasjonene er Beijing, Chengdu, Shanghai, Chongqing, Guangzhou, Xi’an, Wuhan, Chongha, Zhengzhou fra Qunar.Passasjerer mellom storbyer og turistbyer flyter oftere.

  Etter at togbilletten er i salg, er det også toppen av billettbestillingen.På plattformen som går, 15 dager fra ferien, har antallet flybilletter i løpet av «1. mai» -perioden oversteg 2023.Fra Shanghai, Beijing, Shenzhen, Guangzhou, Hangzhou, Nanjing, Tianjin og andre store byer, er gjennomsnittlig betaling av flybilletter til turistbyer relativt høy. full pris.

  I følge den «1. mai» -turisme-trendinnsiktsrapporten utgitt av Ctrip, fra 15. april, steg populære ruter som Guangzhou-Beijing, Chengdu-Hangzhou, Beijing-Chengdu, etc. omtrent 10 % fra året før. Chengdu, Xiamen-Shanghai, Tianjin-Chengdu, Beijing-Sanya og andre flybillettpriser har falt betydelig, en nedgang på omtrent 30 % fra året før.Selv om den totale gjennomsnittsprisen på innenlandske flybilletter falt litt år -år, var den omtrent 40 % fra Qingming -ferien i år.

  County Market Hotel bestillingsordrer økte sterkt år -på -År

  Med forbedring av infrastruktur forskjellige steder og forbedring av reiselivsmottakelsesegenskapene, er flere og flere turistmål for synkende marked populære.Ctrip -rapporten nevnte at Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan og andre byer har blitt de raskeste byene i høytidshotellet «1. mai».

  Fire -linjen og under byene, spesielt fylkesbyene (fylkes- og fylkesnivåene) turismemarkedene har økt betydelig, noe som gir nye trinn.I følge CTRIP -data økte bestillingsordren «May Day» Holiday County Market -hotell Nasjonalt marked.Tumuk, Paushan, Huaihua, Chifeng, Hetian, Heze og andre byer med filialflyplasser har en betydelig økning i billettreservasjonsåret -år, for det meste mer enn 50 %.

  Fujian Pingtan, Guangxi Yangshuo, Zhejiang Anji, Jiangxi Wuyuan, Chun’an, Zhejiang, Zhengding, Hebei, Yunnan Jinghong, Zhejiang Deqing, Shangru -populæren, Yunnan, og Zhejiang Deqing, Shangru Arehla, Yunnan.Blant dem innledet Fujian Pingtan drømmescenen om «blå tårer» i juni, og mange turister vil gå til å «jage tårer».

  Tongcheng -reisen nevnte at sammenlignet med kjernebyer, økte populariteten til «1. mai» høytidsbilletter og flybilletter til tredje og under byene relativt.I følge dataene som er utgitt av plattformen, vil togbilletter og flybilletter til tredje og under byer (inkludert fylkesnivåbyer) 29. og 30. april øke med mer enn 200%måned -på -måned.

  Utgående turné varm

  Fordi May Day -ferien er relativt lang, har utgående reise også blitt et populært valg for mange mennesker å reise i løpet av ferien.

  I følge CTRIP -visumdata har det utgående turistvisumet i løpet av mai -dagen økt betydelig siden slutten av februar, og uken etter at vårfestivalen har økt med mer enn 3 ganger; og vekstraten på 50%per uke har økt jevnlig.Fra perspektivet til det nåværende antall signeringsøkere, økte antallet signerende personer i løpet av 1. mai -ferien med mer enn 30 % år -på -års, og transaksjonsvolumet for signeringen av signeringen har overskredet samme periode i 2019 .

  På stedet rapporterte Ctrip at Japan, Thailand, Sør -Korea, Malaysia, Singapore, USA, Indonesia, Australia, Frankrike og Vietnam er populære utgående land.Saudi -Arabia, Qatar, Usbekistan, Tadsjikistan og andre nasjonale ordrer har økt høyere enn «beltet og veien» nasjonale ordrer.Per nå har de internasjonale cruiseskipene som drar fra Shanghai og Xiamen i utgangspunktet blitt utsolgt, og ordren GMV har nådd mer enn 1,5 ganger samme periode i 2019.

  Zhongxin Tourism sa at på grunn av de omfattende faktorene som utvinning av forsyningskjeden og god visumfri interesse, økte det totale antallet utgående reiseprodukter fra zhongxin -turisme med 200%sammenlignet med samme periode i fjor.Per nå har antallet reiser økt med omtrent 370%sammenlignet med samme periode i fjor.Fra perspektivet til utgående reisedestinasjoner: Når det gjelder kortsiktig, ble Japan, Thailand og Dubai de tre beste i den korte sikt destinasjonen i løpet av ferien.Når det gjelder langvarig, har europeiske turistmål vokst raskt.

  Hvor du skal dra, Thailand, Japan, Sør -Korea, Malaysia og Singapore er i de fem beste destinasjonene.Ikke bare de populære destinasjonene for Visa -gratis som «New Matthew», Russlands 7 -dagers turné, Athen+Santorini+Takshaz+Berlonneza 7 -Day Tour, Iberian Peninsula 7. Det er også passasjerer som har booket en nisjrute.

By hzshzy