Life Daily (Wang Lili) For noen dager siden lærte reporteren fra Provincial Robotics Association at den andre studenten Robot Sports Conference i Heilongjiang -provinsen blir holdt i Qiqihar, en vakker Hecheng i april neste år.

As andre konferanse kommer 9 prosjekter som venter på at du skal vise frem ferdighetene dine

For tiden har den provinsielle utdanningsdepartementet offisielt gitt ut «varselet om provinsiell utdanningsdepartementet om å ha den andre høyskolestudenten Robotics Conference of Heilongjiang Province».Innkallingen opplyste at det nåværende studentstudentmøtet ble arrangert av Heilongjiang Provincial Department of Education, og ble organisert av National School Sports Alliance Robotic Working Committee i Heilongjiang, Heilongjiang Robotics Association og Qiqihar University.Det avholdes fra 25. til 26. april neste år på Qiqihar University Stadium.

Provinsens generelle grunn- og høyere yrkeshøgskoler kan organisere studenter for å registrere seg for konkurransen før 25. mars 2020.

Konkurransen varte i to dager, og totalt Land Robotics Race, Land Robot Dance Competition, Land Robotic Obstacle Competition, Air Robot Trick Queue, Industrial Robot Simulation Challenge, Humanoid Simulation Robot Dance Competition, Explorer Innovation Series, 3D Printing Creative Contest, Fighting Robotringsturnering og andre ni konkurranser.Sammenlignet med den første økten, er 3D Printing Creative Competition -prosjektet lagt til.

Det rapporteres at årets college -robotbevegelse er Heilongjiang Provincial Department of Education for ytterligere å utdype provinsens dype integrasjon og utvikling av sportsutdanning og teknologi, fremme utvidelsen og innovasjonen av robotsportprosjekter, og bestemme på grunnlag av den Vellykket hosting av den første konkurransen.Gjennom å holde konkurransen, vil provinsens robotutdanning og vitenskapelige og teknologiske prestasjoner vises videre, vitenskapelige og teknologiske prestasjoner i provinsen vil bli brukt, og de vitenskapelige og pedagogiske ressursene til høyskoler og universiteter i provinsen vil bli brukt til å styrke Utdanningsvitenskapelig og kulturell utveksling mellom høyskoler og universiteter.

B

Qiqihar University har vunnet retten

Det er underforstått at den 23. april 2018 ble den første College Robot Sports Conference i Heilongjiang -provinsen med hell holdt ved Harbin University of Technology.På den første College Student Robot Movement Conference var det mer enn 140 deltakende lag fra mer enn 40 ordinære høyskoler og høyskoler og universiteter i provinsen, og rundt 500 idrettsutøvere deltok i konkurransen om 9 store konkurranser.

I følge den relevante personen som har ansvaret for Heilongjiang Robotics Association, har den vellykkede avholdningen av den første konkurransen etablert en innovativ talentopplæring og utvekslingsplattform for studenter i provinsen, som har hatt en dyp innvirkning på universitetene i provinsen Å uttrykke scenen med vitenskapelige og teknologiske ideer og handlinger, dyrket effektivt deres faktiske hender -på evne og teamsamarbeidsevner, forbedret innovasjonsevnen og la et viktig grunnlag for den glatte hostingen av disse studentspillene.

I lys av dette søker universitetene i provinsen aktivt om retten til å organisere den andre konferansen. . , Qiqihar University has fully recognized the work of the work committee and the relevant departments of the Provincial Department of Education by virtue of its complete service guarantee, venue facilities, the implementation of the field, and fire safety. Essence

C

Provincial University

战 秣 秣 Forbered den andre konferansen

Det rapporteres at som verten og arrangøren, organiserer Qiqihar University aktivt de deltagende spillerne for å forberede seg til det andre studentsportsmøtet. Robotdansekonkurranser, landrobothindringer. De lokale konkurransene, vinner ære for skolen og vinner ære for Qiqihar.

Relaterte skoler i Qiqihar svarte også positivt.Blant dem har Qiqihar Institute of Engineering valgt 40 idrettsutøvere til å delta i den første Heilongjiang Provincial College Student Robotics Conference.Yang Zhonglin og Yu Zhuang fra Qiqihar Institute of Engineering vant også den utmerkede instruktørprisen på den første Heilongjiang Provincial College Student Robotics Movement Conference.For tiden har skolen organisert mer enn 100 elever for å investere i opplæring for å velge fremragende elever fra dem for å delta i konkurransen, og strebe for å oppnå bedre resultater ved den andre college -studenten Robotics -bevegelsen i Heilongjiang -provinsen.

Harbin Science and Technology Vocational College vant et godt resultat av Robot Horseball Championship på First Heilongjiang University Student Robotics Conference, og skolens lærer Pan Shijun vant en utmerket instruktørpris.Harbin Science and Technology Vocational College trener for disse studentspillene.

For tiden har provinsens universiteter aktivt investert i registrering, teaming og intens trening, og streber etter å oppnå gode resultater på konferansen.

«Land Robot Polo» i den første konkurransen

Qiqihar Engineering School Drone Training

«Fighting Robot Race Tournament» i den første konkurransen

«Land Robotic -hindringer» i den første konkurransen

«3 d trykk» i den første konkurransen

«Explorer Innovation Series 2» i den første konkurransen 2 «

By hzshzy