For å trenge gjennom begrepet matsikkerhet og forbedre bevisstheten om matsikkerhet og selvbeskyttelse av unge studenter, har «matsikkerhetscampus» som er arrangert av magasinet «Health Guide» offisielt lansert i Beijing i dag i Beijing Today EssencePropagandaoperasjonen ble avsluttet fra 30. mai 2024 til 31. desember 2024. Den dekker store universiteter og grunnskoler og ungdomsskoler over hele landet.

1. Ulike innhold av aktivitetsinnhold

Denne propagandaoperasjonen vil utføre en serie innovative og mangfoldige aktiviteter i en kombinasjon av online og offline.I tillegg til tradisjonelle kunnskap om matsikkerhet og essaykonkurranser, vil virtual reality -teknologi også bli introdusert for å tillate studentene å oppleve matproduksjon og testing i dem, og for å forstå matsikkerheten mer intuitivt.Samtidig vil det også utføre kortsikkerhetsoppretting av matsikkerhet for å oppmuntre studentene til å bruke kreativitet og entusiasme for å spre kunnskap om matsikkerhet.

2. Styrking av utøvelse av skole -Interprise -samarbeid

For å styrke utøvelsen av aktiviteter, vil denne publisitetsaksjonen aktivt søke samarbeid med matselskaper.Gjennom samhandling med bedrifter kan studentene besøke matproduksjonslinjen, forstå matsikkerhetsstyringssystemet og dypt oppleve hele prosessen med matsikkerhet.Samtidig vil selskaper også invitere bedrifter til å dele erfaring og innsikt i matsikkerhet for å gi studentene mer praktisk og spesifikk veiledning.

3. Fremme en sunn matkultur

Denne propagandaoperasjonen vil også gå inn for en sunn matkultur og veilede studentene til å etablere et vitenskapelig matkonsept.Ved å holde sunne kostholdsforedrag og fremme ernæringsoppskrifter, kan studentene forstå sunt kosthold, lære å matche kostholdet rimelig og dyrke et sunt kosthold.

4. Styrke sosialt tilsyn og deltakelse

For å sikre effektiviteten og bærekraften til aktivitetene, vil denne publisitetsaksjonen aktivt invitere alle samfunnssektorer til å delta i tilsyn og evaluering.Ved å sette opp tilsyns -hotlines og utføre tilfredshet, samle tilbakemeldinger og forslag fra aktiviteter fra alle samfunnslag i samfunnet og justere innholdet i aktiviteten på en riktig måte.Samtidig, gjennom media, sosiale og andre kanaler, vil resultatene og høydepunktene av omfattende reklameaktiviteter bli brukt til å øke oppmerksomheten til sosial matsikkerhet på matsikkerheten på campus.Som mediebyrå har vi ansvar og plikt til å spre kunnskapen om matsikkerhet og forbedre publikums bevissthet om matsikkerhet.Det er håpet at du gjennom denne publisitetsaksjonen kan veilede unge studenter til å etablere det riktige begrepet matsikkerhet og bidra til å bygge et trygt og sunt campusmiljø.»»

Med slutten av lanseringsseremonien skaper «Food Safety Campus fremtiden! 2024 National Youth Food Safety Publicity Action» offisielt startet.Det antas at med felles innsats fra alle parter, vil denne publisitetsoperasjonen definitivt oppnå en fullstendig suksess og injisere ny vitalitet i utviklingen av matsikkerhetsindustrien.

By hzshzy