I løpet av de siste dagene, på byggeplassen til Alishan River Park -prosjektet i Suyu -distriktet, var en gruppe arbeidere opptatt med å plante frøplanter og bane hageveier.»Det forventes at parken vil være åpen for omverdenen på slutten av dette året, og de omkringliggende innbyggerne vil ha et ekstra sted for økologisk fritid.» Suyu -distriktet.

Alishan River Park -prosjektet ble offisielt startet i mars i fjor, og dekket et område på rundt 300 dekar, med en total investering på rundt 75 millioner yuan. , og sportsmusikkhage.»Vi har også utført økologisk restaureringsarbeid samtidig, inkludert elveforvaltning, akvatisk planteplanting og konstruksjon av vannkanten, etc., og streber etter å skape en moderne urban vannkanten med grønn og sjarm.»

Byggingen av Alishan River Park -prosjektet er et mikrokosmos av Suqians promotering av urban greening.

De siste årene har Suqian aktivt svart på Urban Garden Greening -initiativet i løpet av den nye utviklingsstadiet, og prøver å bygge en «nydelig by med høy kvalitet med levelig, visdom og seighet, kontinuerlig forbedre hagen grønt romsystemet, utforske den «Nyt» scenen med Garden Green Space, og gi full spill til hele spillet. Og mer nok.

Fra slutten av fjoråret, grønnsaket i byggeområdet i Suqian Central City, den grønne dekningsraten for den sentrale byen bygget opp -området, og tjenestradiusdekningshastigheten til tjenestradiusen til Park Greening Activity Sted var henholdsvis 42,27%, 45%og 96,09%.

«Suqian vurderer fullt ut aktivitetsbehovene til mennesker i alle aldre, og integrerer selektivt de lokale tradisjonelle kulturelle elementene i Suqian i utformingen av hagen. Direktør Zhang Rui introduserte det fra lovgivning for å beskytte urbant grøntområde ved kilden til å utvide funksjonen til funksjonen Beriket det grønne rommet i byen, insisterte Suqian alltid på å utføre arbeidet med urban greening med systematisk tenkningsplanlegging.

I 2016 ble Suqians første lokale forskrifter, «forskriftene om beskyttelse av urbane grønne land i Suqian City» offisielt implementert, som spilte en viktig rolle i å beskytte urbant grøntområde og konsolidere resultatene av greening.Tidligere i år formulerte og utstedte Suqian , Urban Greenway Construction, etc.I tillegg formulerte og introduserte Suqian også de «administrative tiltakene for bygging av Garden Greening Project i Suqian City» og «Implementeringsregler for kvalitet og sikkerhetsoppsyn for Garden Greening Project i Suqian City». Byggeprosessen, kvaliteten på hagegrønnprosjekter kontrolleres ytterligere.

Hydrophopper, vårfjell forventes.Bare i fjor bygde Suqian mer enn 50 «musikkhager» -scener med estetiske egenskaper og humanistisk omsorg i mer enn 50 «Yushan Garden» -scener.Fra slutten av fjoråret har Suqian bygget totalt 571 kilometer med urbane grønne veier og 1029 kilometer med tre -linjerte veier, noe som får innbyggerne til å rusle, spasertur og kondisjon.

«For tiden utforsker vi fortsatt den nye modellen» Grønland+»for å berike applikasjonsscenariene til urbane hager. «Green Space+Market» føles i dagliglivet.

By hzshzy