Lord Yu Feng Intern Kang Jukai Linyi Report
«Klassekamerater, vet du hvordan du klassifiserer det daglige søppelet?»
Nylig kom foreleserne til Linyi Ecological and Environment Bureau inn på campus, og brakte en levende «søppelklassifisering» miljøvernutdanningsklasse til mer enn 30 miljøvernvakter.
I begynnelsen av hendelsen demonstrerte predikanten fullt ut den alvorlige skaden forårsaket av søppelforurensning til miljøet med rike bilder og saker, og forklarte viktigheten av søppelklassifisering på en enkel måte, og understreker ansvaret og plikten til alle i søppelklassifisering.Samtidig introduserte foreleseren også klassifiseringsmetodene og prosesseringsprosessene for forskjellige typer søppel i detalj i kombinasjon med den faktiske situasjonen i dagliglivet, slik at studentene har en mer intuitiv og i dybde forståelse av søppelklassifisering.
I den interaktive spørsmål og svar, forberedte foreleseren en serie spørsmål om søppelklassifisering. og entusiasme for å lære miljøvern, og konsoliderte også kunnskapen om søppelklassifisering.
«Søppelklassifisering er en viktig del av konstruksjonen av urban sivilisasjon, og det er også en viktig del av å opprettholde økologisk sikkerhet. Vi håper å la flere forstå viktigheten av søppelklassifisering gjennom veien for forkynnelse av offentlig velferd, og mestre riktig Klassifiseringsmetoder for å utvikle seg for å utvikle gode miljøvernvaner. Det kommunale økologiske og miljøbyrået vil fortsette å utføre oppdrag på campus, veilede studenter til å etablere miljøbevissthet, ta hensyn til miljøvernspørsmål og fremme grønt lavkarbon for å bli en ny mote.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy