For å styrke massenes bevissthet om beskyttelsen av biologisk mangfold ytterligere, styrke massiasmen til massene til å delta i beskyttelsen av biologisk mangfold, og bedre spille funksjonen for å beskytte det økologiske miljøet i den rettslige beskyttelsen, 22. mai, i Den 24. «5 · 22 International Biological Diversity Day» i anledningen, Miljøscources Court of the Linzhou People’s Court og Linzhou -grenen til Anyang Ecological Environment Bureau gikk inn i Hongqiqu National Economic and Technological Development Zone for å utføre biologisk mangfoldsbeskyttelse publisitetsaktiviteter.

I Hongqicu Economic Development Zone, presidenten for Environmental Resources Court, ga Shen Yibo diskusjoner og utveksling med bedriftspersonell for å gi full spill til rollen som miljøforsøksfunksjoner, utviklingen av rettslig eskorte biologisk mangfold og styrke felles forebygging og co -Governance of the Society.Politiets politifolk i Environmental Resources Court gikk også inn i bedriften. Planter, multi -nivå og multi -vinkel veileder massene for å styrke bevisstheten om biologisk mangfoldsbeskyttelse, og oppfordrer alle til å integrere begrepene for å beskytte det økologiske miljøet og ta vare på naturen i dagliglivet.

Den felles utviklingen med den økologiske miljømessige administrative avdelingen har fremmet effektiv tilknytning til biologisk mangfoldsbeskyttelsesadministrativ rettshåndhevelse og rettslige lover, effektivt å bygge en økologisk barriere og beskytte grønn meilin -prefektur.Samtidig, gjennom lovens publisitet, ble det forfremmet til å skape en god atmosfære med å beskytte biologisk mangfold i hele byen, og ba folket i allmennheten om å beskytte de grønne fjellene og grønne fjellene i fellesskap, bygge et vakkert hjem , og bidra med rettslig makt til å ta vare på biologisk mangfold.

Opprinnelig tittel: «Linzhou Court United Municipal Ecological Environment Bureau utfører biologisk mangfoldsbeskyttelse propagandaaktiviteter»

By hzshzy