For noen dager siden har mange forskere fra Institute of Atmospheric Physics of the Chinese Academy of Sciences, Chinese Institute of Meteorological Sciences, og den britiske meteorologiske administrasjonen i fellesskap forskning på klimaendringer på den bærekraftige effekten av klimaendringer på mitt lands økologiske Klimamiljø og viktige økosystemer, og avslører at klimaendringer vil fortsette å endre klimaet det økologiske miljøet i den våte og våte overgangssonen.

Studier mener at de biologiske klimaindikatorene kan spille brorollen til å koble klimaendringer og økosystemrespons. s løsning.Forskerteamet starter fra klimaendringer -Biologisk klimavannsvarmeforhold -Den passende utviklingen av naturtypene til sensitive økosystemer og påvirker ledningsperspektivet. Vegetasjon Responsen og tilpasningen av den økologiske prosessen til klimaendringer, og buffering og forsterkningseffekt av dens koordinerte jordvannsvarme på klimaendringer, noe som gjør virkningen av klimaendringer på vegetasjonsøkosystemet betydelig forskjellig fra tid og rom Vurdering og mekanismeforståelse Forskning står overfor mange utfordringer.

Studier har vist at i sammenheng med varme og fuktighet, er mitt lands tørre og våte klimaovergangsbelte området med den viktigste effekten av vann og varmemiljø.På slutten av det 21. århundre har vegetasjonens vekstsesong blitt utvidet med 60 dager, men 30%av regionen vil møte påvirkningen av varmestress.Med utviklingen av biologisk klimavann og varmeforhold, beveger det passende området av det ledende økosystemet av det tørre og fuktige klimaovergangsbeltet mot nordvest i landet mitt, som er relatert til nordvestoppvarming og fuktighet og fuktighet og den Vann termisk tvang på østkanten av gressøkosystemet.På den tiden vil den passende nedgangen i habitatet til gressmark nå 1,31 millioner kvadratkilometer. .Denne oppdagelsen gir en referanse for fremtidig vannutnyttelse, miljøvern og bærekraftig utvikling av overgangsbåndet i mitt lands tørre og våte klima.

By hzshzy