23. mai falt det bredere markedet som en helhet, og temaindeksen for Kina C Sec for mat- og drikkeindustrien falt 1,19%. , og Kingdawei falt 3,72%.Mat og drikke ETF (515170) falt 1,40%, omsetningen av markedet nådde 53,91 millioner yuan, og omsetningsgraden var 1,77%.I sammenheng med den kontinuerlige økningen i eiendomspolitikk og gradvis utvinning av makroøkonomien, til tross for reguleringen av indeksen, øker midlene fortsatt mot trenden.

Fra perspektivet på netto tilstrømning av midler, har maten og drikke -ETF oppnådd netto tilstrømning av kontinuerlige midler de siste tre dagene, med en maksimal nettoinnstrømning på 45,33 millioner yuan på en enkelt dag. «Gullabsorpsjon» var 101,3 millioner yuan, med en daglig nettoinnstrømning på 20,26 millioner yuan.

Data viser at spakfond kontinuerlig er utforming.ETF av maten og drikkene er kjøpt for utnyttede midler i 3 dager på rad.

Når det gjelder skala, har maten og drikken ETF økt med 39,18 millioner yuan den siste en uke.

Huachuang Securities mener at kort -sikt helst bestemmer midtlinjeoppsettet.Selv om bransjens etterspørsel generelt er ren, har verdsettelsesverdien helt falt fullt falt, og det har dukket opp, og det anbefales at midtlinjeoppsettet.I den korte termen, i mai, begynte de konsentrerte kategoriene festivaler som brennevin å komme inn i sesongen. .

Hvis en investor ønsker å legge ut en super -declined rebound -seksjon til venstre, kan han fortsette å ta hensyn til Food and Beverage ETF (515170) og tilkoblingsmidlene (klasse A: 013125 C: 013126) en -klikk for å pakke Mat- og drikkeindustrien med ledende aksjer av høy kvalitet. Ledende utbytte.

By hzshzy