Hei, her er et sett,En vakker fashionista som fokuserer på å kle deg, eksklusiv deg!
Jakten på mote er ikke bare den eksklusive for kjærlighetsjenter.
Den gode utseende kampen får folk til å føle seg forfriskende, og den vakre kampen får folk til å være i nærheten, så om det er et intervju eller en skole, er det en anstendig og stilig kamp dyrke gress for å plante dette gresset.Moteriktig, Lett å lære og bli lett.
TIPS1: Om grønt, friskt og raffinert, upretensiøs og forbedre temperamentet ditt
Hvis du bare vil få en motekamp, ​​er det den raskeste fra den populære fargematchingen, ikke bare sparer tid, men også veldig krefter.Det er også en stilig og temperamentell fargematching, som ikke bare kan være hvit, men også mer høyt nivå.
Først av alt er den første fargen introdusert for alle det grønne systemet,Det er veldig bra for friskt og elegant temperamentDu kan enkelt ta tak i noen få enkle trinn.
Den første kombinasjonen: et stort grøntområde.Grønt som en stor -skala fargeblokk, fra en viss perspektiv, kan forbedre det ferske temperamentet med matching, og er veldig behagelig i den varme sesongen.
Derfor er det ikke for konflikt i matching.
Den andre kombinasjonen: Lite område grønt.Generelt, når et lite område er grønt, brukes det ofte som interiør og tilbehør.Men på noen måte er det matchende konseptet det samme.
Selv om området er lite, reduseres ikke øyekampsverdien, så det grønne systemet bør plasseres i den viktigste delen.For eksempel kan hodet og skulderen og nakken være mer høyt.
TIPS2: Om rosa, søt og aldersreduserende vitalitet, forbedrer mildhet og forsiktig maskin
Rosa er så arrogant, myk, men ikke dårlig, det kan få folk til å lage en sak.Så hvordan du velger rosa er det første trinnet å gjøre.
Rosa er forskjellig fra andre farger.
Den første kombinasjonen: en følelse av avansert.Pink vil ha en følelse av mas, slik at du kan komme nærmere avansert forstand.
For eksempel kan redusere lysstyrke og senke metning effektivt forbedre den høye nivåen av samsvar.Hvis du vil være mer stilig, kan andre gjenstander som er matchet med den også følge denne rutinen, for eksempel et grå -blue denimskjørt, alder og elegant.
Den andre kombinasjonen: full av vitalitet.Hvis du reduserer metningen og reduserer lysstyrken, kan du gjenspeile en følelse av avansert.Så for å øke metningen av matching og forbedre lysstyrken, kan det gjøre den matchende formen full av vitalitet og redusere alderen.
Men aldersreduksjon er ikke klebrig, så den rosa valgte skal ikke være for vanlig.Generelt sett kan du bruke kald farge rosa + varm farge rosa, frisk og søt.
TIPS3: Om blå, allsidig og enkel, veldig holdbar, og vær forsiktig med å forbedre vitaliteten
I tillegg til de to fargene på svart og hvitt, er den høyeste utseendet i kampen min blå.I de blå gjenstandene okkuperer jeans halvparten av elvene og fjellene.
Så det er viktig å velge en jeans som er nok til at du kan endre beina.Bortsett fra alle slagRette jeansI tillegg er det andre alternativer som velger i henhold til beina.
Hvis du vil redusere alderen, kan jeans enkelt fullføre denne oppgaven.Bakbelte jeansDet er en slik magisk kraft, og den kan også være lett høy.
Og følelsen av fritid er moteatmosfæren som annen fargematching, så det å bruke den i dagliglivet er mer tilknytning.Derfor, hvis du ikke vet hva du skal ha på deg, vil du aldri gjøre en feil når du velger et par jeans.
I tillegg til de blendende jeansene som alle så på, faktiskDenim skjørtDet er også et godt valg.Fordi det har et relativt stivt stoff, trenger ikke denimskjørtet å være perfekt skreddersydd for å få effekten av å endre figuren.
Dette er den samme, enkle, behagelige og uformelle, egnet for hver dag i dagliglivet.
Jeg er et oppgjør. Hvis du er forvirret, kan du stole på meg privat og velkommen til å legge igjen en melding for å diskutere!Etter det med hverandre, vil vi bli bedre og vakrere mennesker sammen!
Ansvarsfraskrivelse: Passion Fruit Editor, teksten er genial og original, bildet kommer fra Internett.Hvis det er noen overtredelse, kan du kontakte oss for å slette, takk!
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy