##

Hvis du vil bygge din egen kapselgarderobe, tror jeg at mange kvinner vil beholde posisjonen som stripete skjorter i hjørnet av garderoben, fra Coco Chanel til Audrey Hepburn, Jean Seberg, og deretter til gatene og smugene Aldri trukket tilbake fra historiens stadium, og gløder gradvis med frisk vitalitet.

Når det gjelder opprinnelsen til stripete skjorter, er det fortsatt en veldig gammel historie. introduserte den i en motesirkel, kalt den «Sea Soul Shirt».

Ettersom mote relatert til marin kultur har blitt mer og mer respektert de siste årene, har Sea Soul -skjorten som symboliserer havet og friheten blitt flyttet til moteens høydepunkt.

Men faktisk har stilen med stripete skjorter aldri bleknet, akkurat som vi blar gjennom Paris å ha på seg.

Selv om den stripete skjorten er et klassisk element, er tolkningen av den på ingen måte den samme

1. Hvordan velge en stripet skjorte

船 rund hals eller båtkrage

Det er to vanlige kragetyper av klassiske stripete skjorter.Hvordan du velger krage -typen avhenger hovedsakelig av kroppsforholdene dine.

På grunn av den lave utringningen, vil kragen visuelt avsløre en del av trapesen og linjene på skuldrene Skjorter av den runde halsmodellen er egnet for forskjellige figurer.

For jenter med korte nakker og ikke gode -skulderlinjer, kan du også velge stilen til V -nakke striper. Essens

Versjonen av den stripete skjorten skal være mer stiv.Utvalget av grunnleggende gjenstander må være kresen, tross alt er det ofte slitt dag etter dag ▼

部 Stripe -stilling er under skulderen og starter fra skulderen

Stripens plassering eksisterer er forskjellig, og effekten av kroppsform er forskjellig.Den stripete skjorten i venstre figur, stripene er under skulderen, og det er en stor blank hvit i halsen på skuldrene.

Denne stilen til den strikkede genseren er egnet for de smale skuldrene, glatte eller små skjeletter.

Motsatt er de stripete skjortene som starter fra skuldrene egnet for kroppsbredden og det store skjelettlegemet.

Bredden på den 度 stripete skjorten er tykk eller fin

Til slutt, la oss snakke om spørsmålet om stripebredde på strikkede skjorter.For vertikale striper er de mer tette og tynnere, men for de horisontale stripene er for brede eller for tynne striper enkle å se oppblåst; Sparsom, sparsom, tynt, sparsom, sparsom og sparsom.

Hvordan matche den stripete skjorten

Ⅰ Matching Loose Downfit, skaper en uformell følelse

Den stripete skjorten har et sterkt tilfeldig naturlig temperament.

Den enkleste kampen er ofte den mest klassiske. Folk får folk til å få folk til å få folk til å få folk til å gjøre mennesker.

I hjørnet av parken var jeg kjedelig å bade i solen stille i solen.

Kvinnen i maleriet er som heltinnen i Waimai -filmen, iført stripete skjorter, brede benbukser, stille og elegante, milde og late, ledsaget av en svak sjarm og stille ømhet, og får folk til å se fascinert på et øyeblikk ▼

Dressing om våren og sommeren er naturlig basert på «komfort».

Ideen hennes er en svart stripete skjorte med et par hvite løse buebukser.

Fordi mengden bukser er relativt stor, har skoene på seg et par tynne sandaler, reduserer utsettelsen under føttene og forbedrer kroppsandelen forresten.

Den samme svart -hvite stripete toppen, holder overkroppen ubevegelig og erstatter underkroppen med et rent bomullshvitt skjørt, som er en følelse av litterær og kunstnerisk hagearbeid.

Den svarte skinnvesken og de svarte Lefu -skoene under føttene samarbeider i hemmelighet, noe som gjør den opprinnelige stilen mer til et spor av temperamentet til British Academy.

Ⅱ er ikke kaotisk, velg i henhold til fargen på toppen

Mange jenter som har stripete skjorter vil se rustikke ut. , fargematchingen er best å komme fra skjorten.

For eksempel er denne skjulte blå stripete skjorten egnet for sin nedre farge, som kan være hvit eller skjult blå.

Da kan våre vanligste svart -hvite stripete skjorter, den nedre installasjonen velge hvit eller svart, hvordan få det til å se bra ut.Som bildet nedenfor: Svart og hvitt stripete skjorte+hvite brede benbukser, den generelle enkelheten og tilfeldigheten uten å miste latskap.

Det mest fantastiske er at klemmesandaler og rotting tuto kompletteres av hverandre, noe som gjør hele personen rolig og enkel. .

Hvis du vil ha en stripet skjorte, velger du hvite jeans som kan løpe gjennom de fire sesongene.

Når varene er enkle, kan tilbehøret ikke være uformelle.

III -sko skal være utsøkt og vakker, injiser essensen av stilen

Sko er ofte essensen av en stil.

Det er egnet for å ha på seg denne sesongen og veldig vakre sko.En løs stripet genser med et satengskjørt, med ballettdansesko til slutt, den milde og edle urbane stilen fremmes til det fulle.Horre fasjonabelt, kom deg inn i få minutter.

En stripet skjorte og et par jeans møter et par Red Mary Zhen -sko, det vil si som har en god seende fransk stil, viser alle romantiske, lyse, retro og elegante atmosfære.

Hele personen ser ut til å være fri og gratis, men den er veldig feminin overalt.

Jeg håper denne artikkelen kan gi deg litt inspirasjon til alle, så ser vi deg neste gang.

Tekst: xiaoyi

By hzshzy