Med vårens bris, innledet vi en ny sesong med moteforandringer.Hvilke våren og sommeren er vekslende, hvilke populære trender som er verdige oss til å følge og prøve?La oss i dag diskutere de åtte store oppadgående trendene på vår- og sommermote 2024/25 for å se hvordan disse stilene leder den nye moteutviklingen!

1. Kald ny kinesisk -kinesisk gammel pengevind

Den nye kinesiske stilen er nå stadig mer elsket av unge mennesker.Denne stilen forfølger ikke lenger lyse fargevalg, men legger mer vekt på utformingen av designen, slik at folk kan føle et spor av ro og eleganse i travelt byliv.

2. Grå

Grå er hovedsakelig grå tone, og skaper en fredelig og stabil atmosfære.Denne stilen med å ha på seg stil er elegant og intelligent, egnet for deg som forfølger enkelhet uten å miste stilen.

For det tredje, Ankela Hong Wear

Angrah rød iført en lav nøkkel og knallrød er hovedfargen, og tilfører en lys farge til vårdagen.Denne stilen kombinerer essensen av Marads slitasje, som får deg til å skille deg ut i mengden.

Fjerde, grønn slitasje

Grønn iført grønt som hovedfarge, og gir en frisk og vitalitetsfølelse.I løpet av våren og sommersesongene kan det å prøve en full grønn kamp gi deg uventede overraskelser.

5. Mob Wife Wind

Mob Wife Style, bokstavelig talt betyr «kona til sjefen».Dette er en kraftig og vill stilstil som gjør deg unik i mengden.

6. Uformell ELEGE

Fra stille luksus til uformell eleganse sprer den nye motetrenden seg.Denne stilen understreker den perfekte kombinasjonen av eleganse og fritid, slik at du også kan glede deg over en komfortabel og behagelig dressingopplevelse mens du opprettholder et elegant temperament.

Syv, store kvinnestil

Stor kvinnestil er en kraftig og myk stilstil.Den kombinerer sterk aura og kvinners mykhet, og viser en lat tilfeldig, behagelig skjønnhet.Denne stilen lar deg opprettholde en slags uavhengig og kraftig aura mens du opprettholder kvinners sjarm.

8. City Walk Wind

City Walk Wind blir gradvis et nytt kjæledyr, som gjenspeiler den nåværende måten å reise i livet for å forfølge «avslapning».Denne stilen har forlatt for mye dekorasjon, og fargematchingen er vakker, egnet til å vise sin egen motestil i urban fritid, urban pendling eller utendørs aktiviteter.Prøv City Walk -stilen for å gjøre bylivet ditt mer fargerikt.

By hzshzy