#躺 天 天#

Den berømte motedesigneren Yamamoto Yaosi sa en gang: «Grøftfrakker er en refleksjon av hjem og sikkerhet. Når jeg skreddersyr disse grøftekåper, forestiller jeg meg ofte luften som er fri til å sirkulere mellom kvinners kropp og stoffer.»

Det er ingen vårfrakk om våren, noe som er ufullkommen. .

Og de vanligste varene om våren må være en genser, men hvis du i årHvis du bare bruker en genser, vil du være ute.Selv om genseren er allsidig, har den lenge vært dårligDet er enda mer populært å bruke bestemor grøftfrakker, noe som også kan forbedre temperamentet mens de er tynt.

Ikke hør navnet på bestemors grøftekåpe, og føl at det å bruke den er veldig gammel -fashioned.

>> Hvorfor har skalpellen blitt dekket av bestemor Trench Coat?Se på disse to punktene

DEL 1.Analyser bestemor Trench Coat, se hvordan det er annerledes enn den tradisjonelle vindbryteren

Den tradisjonelle vindbryteren understreker en sterk følelse av skarphet, så kragen er en mer nøytral og sexy krage.Men bestemors grøftekåpe er annerledes.

Faktisk har mange mennesker ikke studert den tradisjonelle vindjekten. øye -fangst og tungt arbeid.Men bestemors grøftekåpe er det ikke.

Del2.Du forstår etter å ha lest den

Fordeler 1. Versjonen er løs og nedturer, og den vil ikke være for oppblåst

Årsaken til at bestemors grøftekåpe avviser en så høy varme om våren og sommeren er en stor del av grunnen er at det er på grunn av sin løse og tre -dimensjonale versjon, som kan endre figuren mer stilig, og den kan også lage en Display.

Fordeler 2. Sterk praktisk, egnet for forskjellige anledninger

Skreddersøm av «bestemor vindfrakk» virker enkel, men veldig genial, detGlatte linjer og elegant versjonDen kan endre figuren godt og oppnå effekten av å vise tynt skjult kjøtt.OmVenner med en tynn kropp eller en litt feit kroppDu kan finne en behagelig tilstand som passer deg under slike klær.

I tillegg holder utvalget av stoffer også prinsippet om «komfort først», og bruker vanligvisHud -vennlig og myk bomull eller lys og vind -sikret teknisk stoff, Sørg for moroa og bekvemmeligheten med daglig slitasje.Når været er litt varmere, kan det vise et mildt pust alene.

>> «bestemor vindfrakk» er fasjonabel og allsidig, og du må mestre denne matchende ideen

Ide ① Bruk en liten følelse av mengde+topplagslag.

Motebloggerens slitasje er alle sporbare.StableEssensMote og sommer kan sies å være støttet av «stabling».

Når du bruker fancy elementer, kan du bruke «blank» -behandling på skuldrene ordentlig.

Idé ② lite område lys fargepynt+langsgående lang fargeblokk

I motsetning til den nøytrale fargen, hvis metningen er for høy i fargeserien, kan den ikke brukes for mye, og den kan bare pyntes i små områder.For eksempel fluorescerende grønt, positivt rødt, nakenpulver osv. Det anbefales å øke den blå delen så mye som mulig når «tibetansk blå».

Buksene og lange skjørtene viser en smal og lang rektangulær stil, som vil virke mer slanke og høye visuelt.I tillegg til utvalget, er matchingen av Shanghai -jenter også unik.

Idé ③ utsøkt tilbehør pynting+generell stil ekko

Hvis du vil legge til femininitet, kan du velge å bruke den indre parallelle og bestemors grøftekåpe med V -nekkdesign for å øke hudens hudområde for å dekke behovet for pusteevne.

Og mer delikate og elegante måter å ha på, det er direkte påSett bestemors grøftekåpe som et skjørt, og legg tilbehøret med «sterk tilværelse» for å pynte, for eksempel «perlehalskjede» eller «fin kjede»Halskjede, etc. kan forbedre integriteten til matchingen, legge høydepunkter i formen.

>> Hvordan bruke «bestemor vindfrakk» er fasjonable?Nøkkelen avhenger av disse gruppene med matchende demonstrasjoner

Look1.

Hvis fargen på bestemors grøftekåpe hovedsakelig er lett, må vi velge følelsen av å måle på innsiden, og prøve å velge fargematchingEnkel og forfriskende kjole;Det mørke fargede bestemorforseglingen kan matchesLett og elegant lysfarget blomsterskjørt,Skape«Indre grunt og dypt»Effekt.

Look2.

De lange tidene er enkle og glatte, og stilene er klassiske.Imidlertid kan feilaktig matchet den fargerike grøftekåpen gi folk en følelse av stivhet, og senker den midterste personens eget temperament.

La oss bruke en så klassisk og sjenerøs lang vindbryterkonkav form for å prioritere den matchende modusen til lange grøftekåper+jeans.

Look3.

Matching av rette bukserSammenligneAllsidigBedreDrimage av forskjellige stilerI konvensjonell tale er buksene deres rørBredde kontrolleksistere1 til 1,5 ganger bena rundtDet er alt, dette designet kan ikke bare kunneBlokkerer manglene på benaSamtidig,Lene segTilrettelagtEndre glattheten i underkroppenkjønn.

BukserTo preferansemuligheter med lengde,,Ni poeng for å eksponere ankelenLengden på lengden presenteres, og det kan væreEndre proporsjonerSegmenteringen har lang effekt, og den andre erUtvidet versjon av Pants TubeDesign, merNaturlig og intuitivavTrekk vertikalen til hele benformenProporsjon,Fremheve de lange benaFølelsen av syn.

Ikke bare å dele slitasje, men håper også å hjelpe deg med å bygge ditt indre estetiske system og åndelig nærende system.Hvis du er forvirret, kan du lage en privat melding.

By hzshzy