I internett -tiden endrer trenden seg stadig med en fantastisk hastighet.Ulike forskjellige populære elementer er integrert med hverandre, noe som gjør moteshow til et mer mangfoldig og mangfoldig utseende.

Ulike kultur, kunst og stiler er integrert, bryter den tradisjonelle tilbakeholdenheten og skaper en ny moteform.På japansk og koreansk stil, retro -stil, gatestil eller futuristisk stil, kan alle finne en stil som passer dem og vise personlig unik estetikk og personlighet.

Vi kan hente inspirasjon fra gateskytingen.Spesielt Shanghai Street -skyting er full av alle slags trender.Bruk ikke alltid utseendet for å bestemme at en person.FraværPerfekt ute.

Farge har det mest direkte uttrykket i visuell forstand, og det spiller en viktig posisjon i klærmatching.Middelsagne kvinner velger fargematching uten noen begrensninger.Som disse Shanghai -kvinnene, iført sin egen følelse av mote, iført ikke -definerte former.

>>> Svart og hvit grå farge monoton, alltid iført svart og hvitt grå er vanskelig å gjøre fargerik og teste klærnes tekstur

Svart og hvitt grå er en veldig grunnleggende farge. kjedelig og monoton, og kan ikke fremheve ungdommens følelse.

Når kroppen din bare er svart og hvit og grå, er det også vanskelig å lage farge, og hvis det ikke er noen god tekstur velsignelse, vil det bare få kjolen din til å se flat og ubehagelig ut.

>> Egenskapene til Shanghai Street -skyting: Fargen er ikke kaotisk, de skjulte reglene

① Antallet fargelegging av klær er bare tre, enkelt og avansert

Kvinner som er tretti eller førti, har mange blomster og grønne, og hele kombinasjonen av for mange lyse farger vil ikke bare se klebrig ut, men også lett føle seg gamle.Virkelig matching på høyt nivå trenger ikke å stole på for mange farger trenden.

Når det gjelder fargelegging, anbefales det til store fargeblokker.Bruk store fargeblokker for å matche, kombinert med fargfargede elementer, som viser en følelse av høyt nivå, så enkel matching vil være mer temperamentsfull.

Kombiner og forenklet, fargen på mønsteret og fargen på klær ekko

Dressing og dressing legger merke til en forenklet effekt, til og med fargematchingen er tilfelle.Klærelementene med fasjonable mønstre vil være rikere i fargebruk,Så jeg foreslår at alle kanMed rene fargeklær komplement,Og fargen mellom de to må også ekko, slik at de mer avanserte resultatene kan kombineres.

③ VelgLyse farger+klassiske farger, viser sjarm, uformell og enkel

Hvis du bare bruker den flate kjolen for å lage din daglige stil, vil kampen miste sin sjarm og skjønnhet, men på gatene i Shanghai, vil du finne mye avAlle liker å bruke lyse farger for å matche den grunnleggende fargen på klassisk mote for å skape en motestil.

Den mest typiske kampen er den lyse vesten, med blå jeans, denne matchende metoden er gratis og enkel, noe som kan gjøre temperamentet tydeligere.Det ser mer fasjonabelt ut og aldersreduserende enn vanlig matching.

④ Klær tekstur, mer behagelig overkroppsdekorasjonsbenetype

Tekstur er et kjennetegn som gjør at kjolen din ser mer avansert og smakfull ut.Teksturen til klær kan få deg til å skille deg ut i mengden og gjøre kroppen din mer perfekt.

Du kan se kombinasjonen av korte ermer av khaki -fargfarge og et denimskjørt, som ser veldig strukturert ut.Materialet i skjorten er fullt av glans og fred, og skreddersømmen er helt riktig.Stoffet til denimskjørtet er også stivt og ikke rynket.

>> Uansett hvilken farge du velger, vil du være vakker hvis du mestrer disse ideene

Idé ① Velg kort og ned lang, optimaliser forming

Ved dressing og dressing er andelen optimalisering av figuren veldig kritisk, spesielt når du bruker en moppede bukser, enten det er høyt og tynt, prøv å bruke den «kortere og lange» slitasje.Overkroppen velger en kort versjon av midjen, som understreker midjeposisjonen og strekker benlinjene., Form den perfekte tre -syv -punkts kroppsandel for å oppnå effekten av betydelig og tynn.

Idé ②Stabling av måten å fremheve den generelle lagdelingen

Det er mange «snarveier» som forbedrer styling og mote i motebransjen, og stabling er en av dem.En vanlig genser er uformell og levende.

Ferdighetene til å stable er ikke vanskelige å mestre. Kontrasten til forskjellige farger for å fremheve den lagdelte effekten.

Tenk ③Teksturposepynt, blir til midjen

Hvorfor er Shanghai Street -skyting så fasjonabel?Etter de øvre og nedre pakker brukte de også mye tilbehør for å forbedre den generelle kjolen.

Alle liker ryggsekker, men vær oppmerksom på hvordan de kan bære tilbake og hvordan du velger en veske?

Rotpose:Plasseringen er i nærheten av lumboscus, ladet som midje, optimaliseringsforholdet er betydelig høy og tynnere

veske:Ikke senk knærne, ellers blir fokuset ditt redusert og lett å presse.(Håndvesken er relatert til størrelsen på posen og lengden på skulderstroppene, kan du justere når du vil)

Ikke bare å dele slitasje, men håper også å hjelpe deg med å bygge ditt indre estetiske system og åndelig nærende system.Hvis du er forvirret, kan du lage en privat melding.

By hzshzy