Den så -kallede mote refererer til en spesifikk livsstil og kulturell fenomen som oppstår i en viss periode.Det viser at folks respekt og preferanser av begreper, atferd og elementer med spesifikk betydning, er de første som blir foreslått av noen få mennesker, og de er populære fordi de blir etterlignet og jaget av flertallet av mennesker innen et bestemt område, og de gradvis visne bort.
Før vi snakker om hva mote er, kan vi like gjerne bruke metoden for barneskoleelever ——– for å sjekke ordboken og se hvordan ordet «mote» i ordboken er definert.
I eldgamle kinesiske ord er den mest lik «mote» «mote».I følge «Hou Han Book.»Shun Emperor Ji Zan» Records: «Filial Piety and First Stand, Fashionable Collection.» Tang Lixians notat: «Erya» Day: ‘Følgende, Junye. «Fashionable» mennesker refererer til Junjie fra tiden.Imidlertid er det Junjie, så det er Shi Feng.
Samtidig kommer ordet mote på engelsk fra latin facio 0r factio, som betyr å gjøre 0r å gjøre (laget eller kunstig).Den smale sansen betyr bare betydningen av mote.
I mitt lands største omfattende ordbok «CI Hai» er tolkningen av «mote» «fenomenet med utseendet til en utseendeatferd. Imitasjon, sirkulasjon og promotering. Mote uttrykker folks hobbyer og verdsettelse av skjønnhet eller å lufte sin indre deprimerte Følelser, som tilhører kategorien menneskelig atferd.
Forskningen av utenlandsk mote begynte på slutten av 1800 -tallet. Valen.
Midt -termin: De ser på mote som en symbolsk uttrykkspraksis. Denne mote blir presentert som en eksempelform for generell ekspressiv atferd … så den blir et symbol på «ekte menneske».Representant for den franske samtidige lærde Ronbate.
Innenlandske forskernes forskning på mote er relativt sent enn i utlandet.På 1940 -tallet gjorde sosiolog Suns artikkel følgende definisjoner til mote i «Sosialpsykologi»: «Den så -kalt mote er stilen til å promotere. Stilen er formatet for hva som helst. Ting som kan beskrives som mote kan kalles mote .
Den nåværende innflytelsen er den mest omfattende, eller den kan sies å være den mest fasjonable moteteorien for tiden enn den franske sosiologen Jean Podricia’s moteinnsikt i forbrukerens sosiologiforskning.Etter hans mening er mote en vanlig form for ting under modernitet.Mer spesifikt er mote «en periodisk kulturell forbrukspraksis», og grunnen til at mote har blitt en syklisk syklus er fordi «i dette tilfellet skal alle også være i stand til å følge med» holde følge. Trender, og hvert år, hver Kvartal, hver måned, og resirkulering av egne klær, varer og biler.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy