I det raske moderne livet blir folks krav til påkledning høyere og høyere.Hvordan finne en stil som passer deg i mange klesstiler er både tilfeldig og stilig, noe som har blitt fokus for mange mennesker.Denne artikkelen vil analysere deg i detalj hvordan du bruker den kan være uformell og stilig, slik at du enkelt kan mestre motehemmelighetene.

1. Forstå kroppens egenskaper

Hvis du vil bruke det tilfeldig og stilig, må du først forstå kroppens egenskaper.Alles kropp har sine egne fordeler og mangler.

For eksempel kan personer med høye figurer velge en løs lang jakke for å vise høydefordelene sine; mens korte mennesker kan velge korte topper med høye bukser med høye, forleng benlinjene.

2. Velg en enkel og sjenerøs stil

Enkel og sjenerøs stil er grunnlaget for uformell og stilig.For kompliserte klesstiler kan lett forårsake estetisk tretthet, og det er mer sannsynlig at enkle stiler fremhever sitt personlige temperament.

Når du velger klær, kan du ta hensyn til grunnlaget og allsidigheten til stilen, for eksempel t -skjorter, jeans, skjorter, etc. Disse varene er ikke bare enkle å matche, men også vise den uformelle siden.

For det tredje, vær oppmerksom på fargematching

Fargematching spiller en sentral rolle i å ha på seg.Passende fargematching kan ikke bare forbedre motesansen for den generelle formen, men også fremheve den personlige smaken.Når du velger klesfarge, kan du matche den i henhold til hudfarge, hårfarge og sesong.

Samtidig kan du prøve å bruke noen fargematchingsteknikker, for eksempel varme og kalde farger, lignende fargematching osv., Slik at den generelle formen er mer harmonisk og enhetlig.

For det fjerde, hierarkisk slitasje

Den lagdelte slitasjen er nøkkelen til uformell og stilig.Gjennom stabling mellom forskjellige elementer kan det skape en rik følelse av lagdeling og gjøre den generelle formen mer tre -dimensjonal.

Når du velger et enkelt produkt for stabling, kan du ta hensyn til kombinasjonen av lengde, bredde og tykkelse mellom gjenstandene for å unngå oppblåst eller monoton.Samtidig kan noe tilbehør som skjerf og hatter brukes til å øke den lagdelte følelsen av generell form.

For det femte, valget av sko og tilbehør

Sko og tilbehør inntar også en viktig posisjon i uformell og stilig.Et par egnede sko kan ikke bare forbedre følelsen av mote for den generelle formen, men også gjøre tempoet mer trygg.

Når du velger sko, kan du velge i henhold til din egen stil og anledninger, for eksempel joggesko, Martin -støvler og uformelle sko.I tillegg kan egnet tilbehør som klokker, halskjeder, øreringer osv. Også gi farge til den generelle formen, noe som gjør deg mer stilig.

6. Å mestre slitasjeferdigheter

I tillegg til punktene ovenfor, kan det å mestre noen ferdigheter også gjøre slitasje mer uformell og stilig.For eksempel kan du prøve å optimalisere figurens andel av kroppens figur ved å prøve å bruke de stramme eller stramme eller tett løsne reglene; sexy.

Syv, prøv å justere hele tiden

Å ha på seg en prosess er en prosess for å hele tiden prøve og tilpasse seg.Bare ved å hele tiden prøve forskjellige stiler og gjenstander kan vi finne den mest passende måten å kle på.Samtidig må vi også lære å lytte til andres forslag og meninger, lære av nyttig erfaring og leksjoner og fortsette å forbedre påkledningsnivået ditt.

By hzshzy